Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. október 31. – november 6., Főpap

Főpap V

2016. október 31. – november 6.

A hét első három napja még élvezheti az első dekád Mars lendületét, persze egyre gyengébben. Csütörtöktől a második dekádban már a Jupiter befolyása erősödik.

Mi várható a héten?

A főpap egy magas beosztást szimbolizál. A trónon ülő alak mindkét kezével felfelé mutat. Az égből töltekezik az erős hit által, egyre erősebben a napok haladtával. Szimbolikus jelentése az, hogy higgyél is bármiben, hited erősödni fog.

Érdekesen egybeesik az erősödő jupiteri hatás a lap asztrológiai minőségével, amely a nyilas jegyében (a nyilas uralkodó bolygója a Jupiter) álló Napot (olvasatunkban a tisztaság) jeleníti meg. A dupla jupiteri jelenlét miatt minden területen sokra, többre számíthatsz az elvártnál. Ne foglalkozz negatívumokkal, mert sokat tesznek majd belőlük is az asztalra!

Az 5-ös számmisztikailag mint központúság a kommunikációt és a változásokat képviseli a torokcsakra (5. csakra) energiáin keresztül.

A vallás is terítéken lesz. Régebben a főpapnővel és a csillaggal együtt (két nagyarkánum) a főpap is védőkártyának számított. A vallás itt tiszta erkölcsiséggel és moralitással jelenik meg, nem kapnak helyet megtévesztő, kirekesztő dogmák.

Jelenti azt is, hogy higgy magadban, higgy a jövődben! Ezt a hitedet a stabilis, olykor spirituális skorpió időszak is erősíti. Vedd észre, a lap túlmutat gondokon, problémákon! Felhívás arra, emeld fel a fejed, láss túl Maya fátylán!

Most könnyen észreveszed a csalást, és el tudod különíteni az ocsút a búzától, a jót a rossztól. Lélegezz fel, élvezd a szorosan körülötted lévők bizalmát!