Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. szeptember 12-18., botok 6

Botok VI

2016. szeptember 12-18.

A kártyákat sokan értelmezik polárisan, riogatnak, sőt olykor jós szerepkörben tündökölnek. Meg kell értened, hogy életed sem nem rossz, sem nem jó, egyszerűen szólva “csak” kitűzött feladataid megtétele, tapasztalása. A végeredmény a tanulás, ezáltal pedig a fejlődés. Visszacsúszni nem lehet, de ha haladni akarsz, nem árt, ha minél kevesebbet ismételsz.

Mi várható a héten?

Az első napot kivéve a 3. dekád bikájának Vénusza is kifejti hatását, persze a Merkúr uralma mellett. A Vénusznak köszönhetően a szigorú szabályok enyhülnek, jobban megérezzük a szépséget még ott is, ahol egyébként nem vennénk észre.

A már jól ismert (legalábbis remélem) botok sorozat tüzessége megerősíti a hatos szám hatás jellegét, amely leginkább a lelkünket veszi célba. Ne feledjétek, egymásra is hatunk, tied a felelősség minden tetted (sőt gondolatod) miatt. A hatos szám jelenthet még sürgetést is. Jelképezi Maya fátylát, az illúziót, de kedvező élethelyzetben többnyire réseket üt, így könnyebb lesz a megértés.

A képen egy férfit látunk, aki határozott céllal, ellentmondást nem tűrve ül nyergében (a helyzet magaslatán), süt róla a bizalom és eltökéltség. Célja van, hisz lovával együtt a jövő felé néznek, szinte még mindig érezve a Jupiter jótékony hatását. Az alsó rész zöld anyaggal való fedettsége a szívességet, a szív által való megértést szimbolizálja.

Bármibe fogtok a héten, várhatóan siker koronázza, de mindenképpen szívből tegyétek, így nem vonzzátok be a hatos negatív oldalát a hazugságot vagy a félreértést. Kapcsolatodban is megoldások, előrevivő tapasztalások várhatók. Kezdődő párkapcsolatot is jelezhet, ahol nyugodtan átadhatod magad boldogító érzéseknek. Az egész hét egy felfelé menetelés lesz, gondjaid megoldódnak, önvalóddal egyre közelebbi kapcsolatba kerülsz. Működj szívből, és meglátod, győzni fogsz!