Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. szeptember 19-25., érmék királya

Érmék királya

2016. szeptember 19-25.

Mindenki maga választja feladatait, a mindenségben mindent meg kell tapasztalni, és így elképzelhetetlen, hogy egy kártya egy adott hét asztrológiai térképével egyéni sorsot határozzon meg. A heti tarot eligazít, segít adott energiák meghatározásában egy hétre szabott kereteken belül.

Mi várható a héten?

A királyokat általában tüzes minőségűeknek tekintjük. Ez kicsit szembe megy az érmék földelem energiáival (főleg a bikához kötjük), ahol az érzelmek konkretizálódnak. Ne feledd, az anyagi jólét csak azt emeli, aki túl van már az ezzel kapcsolatos szenvedéseken.

A hét a szűz harmadik dekádjában kezdődik, de már a mérleg első dekádjában ér véget. Először a Merkúr hat a Vénusz segítségével, aztán már tisztán és erősen csak a Vénusz lesz porondon. A gondolati energiák jelen lesznek, de erősen lágyítva, majd egyre erősödnek az érzelmek.

Az érmék királya alapjelentésében a bikában álló Napot jelképezi, ahol előtérbe kerül az állandóság utáni vágy. Fontos lesz számodra a tulajdon, a biztonság, stabilitásra törekszel. Ezt mutatja a trónon látható két bikafej, valamint a király jobb válla mellett (a jövőben is álló) a távolban lévő vár.

A jelen időszak vénuszi uralma mindenképpen befolyásol, így nem hagyhatod ki érzelmeidet sem. Főleg személyes kapcsolataid területén számíthatsz hűségre, kitartásra, amely jelentkezhet baráti és szerelmi téren egyaránt. Jó energiákkal telített hét várható, így nem kell számítanod a lap negatív jelentéseivel, ami sokszor a féltékenység, és az érzéki kielégíthetetlen étvágy.

Ha a heted munkával telik, sok örömöd lesz benne. Megfontolt leszel, nem sürgetsz semmit, nem akarsz meggondolatlanul egyből a csúcsra jutni. Lesz türelmed bőven! Igyekezz életed minden területén a szépséget megtalálni, most nagy segítség is jár hozzá!