Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. szeptember 26. – október 2., botok 10

Botok X

2016. szeptember 26. – október 2.

Mi várható a héten?

Utoljára a földenergia jelent meg az érmék sorozat képében, de a királyok mindig behozzák a tűzenergiát is. Most a tűz még uralkodóbbá válik a botok tízes miatt, hisz a botok a tűz elem jelképe. Tisztán első dekáddal van dolgunk, vagyis a mérleg és uralkodója a Vénusz keveredés nélkül hat. A 10-es jelenti a mindenséget, de takarhatja a téridőnk duális kettősségét is: vagy ez, vagy az, fent vagy lent, felemelkedés vagy bukás stb.

A botok10-es bár szerencsét is jelent, értelmezésekor szaturnikus, nehezítő hatásokat is figyelembe kell venni. A botok tüze, a mérleg levegője és a Vénusz könnyedsége segít felülemelkedni ezen a felemás időszakon. A legfontosabb teendőd a gondolataid megváltoztatása lesz. Ne várj el túl sokat magadtól, és ne félj sokszor bénító érzéseidtől. Az anyagiakhoz való ragaszkodásod ugyan erősödik, mégis van esélyed a könnyedségre. Sokan negatívan kezelik a kártyát, pedig a szorgos (bár kissé túlfeszített) munkát is magában foglalja.

Hiába jelent túlzást, túlterheltséget a lap, lesz lehetőséged problémakezelésre. Felnőhetsz minden feladathoz,  még koncentrációdat is növelheted, ha tudatossá válsz. Mégis azt ajánlom, ha lehet pihenj, kapcsolj ki, esetleg meditálj, egyszerűen csak legyél. Ne feledd, ha tudatos vagy, megszűnnek az akadályok okozta blokkoló érzések. Segít neked ebben a hét domináló mérleg Vénusza és a botok tüzessége.

Minden érted van, még akkor is, ha másnak tűnik!