Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2016. szeptember 5-11., kelyhek királya

Kelyhek királya

2016. szeptember 5-11.

Már 33. hete húzom a lapokat, és eddig csak egy jött a kelyhek sorozatból. Statisztikailag elég érdekes! Tudjuk, véletlenek nincsenek, így örüljünk a másodiknak, a kelyhek királyának.

Mi várható a héten?

A kelyhek udvari lapjai asztrális szinten a maximum felé törekednek. Érzések, érzelmek és az ezekkel kapcsolatos nagy amplitúdójú kilengések is jellemzőek rájuk. A király most felügyeli emócióit, amit könnyen megtehet, mert a szűz második dekádját szaturnikus, lehatároló energiák is érik.

A Szaturnusz a Merkúrt jelen időszakban mentális szinten korlátozza, ami gyenge és hatástalan gondolatiságot is eredményezhet. Ne a héten akarj elmélkedni eddig megoldatlan, sutba dobott problémáidon (habár minden probléma lehetőség a fejlődésre és haladásra).

A képen ülő király bizakodva várja a jövőt, uralja a jelent és a vizet, amely az áradó érzések jelképe. Szinte érezzük a fejlett intuíciós képességet, amely a lapnál kontroll alatt van. Fejlett médiumi képességekkel rendelkező férfi ül előttünk a trónján, nyakában áll a hal (hal-áll; ál halál, tehát tudhat valamit a jelenlegi hal időszakban életről, halálról!).

Előtérbe kerülnek életedben a szíved által vezérelt akarati tényezők, képességek, akár művészeti tevékenységek. Figyelj oda, mert ez az időszak a gyógyítás-gyógyulás területén is sikereket hozhat. Kiváló lehetőség a hét arra, hogy lelki életedet helyre tedd, sőt újrakezdéssel is kísérletezhetsz.