Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. április 10-16., kardok királya

Kardok királya – (Keresztező lap a botok VIII)

2017. április 10-16.

A kártyavetésnél sok összefüggés segít minket. Például az egyik ilyen lehetőség az udvari lapok csoportjainak besorolása valamelyik elemi minőségbe. Az apródok a földhöz, a lovagok a levegőhöz, a királynők a vízhez, a királyok a tűzhöz kapcsolhatók.

Mi várható a héten?

Száguldanak az energiák. Ezt előidézi mindkét húzott lap, a kos marsikus energiái és a harmadik dekád nyilas Jupitere. Jangos, férfias időszakra számíthatsz. A királyok fent említett tüze, valamint a keresztező lap botok sorozatának tüzessége adhat reményt némi érzelmi élénkülésre, így talán elkerülhető a szív hidegsége. A kardok királyának asztrológiai megfeleltetése az ikrek Merkúr, amely ha kell, nem nélkülözi a ravaszságot céljai elérésében.

A botok 8-as rávilágít egy előtted álló feladat gyors, általában kedvező lefolyására. Mivel a kardok királya nem tart semmitől, így a héten sem kell tartanod félelmeid bevonzásától. Számmisztika szerint a 8-as a legmagasabb asztrális minőségként érzelmeket lop a mentális hétbe, de egyben energiát és lendületet ad a logikai, értelmező folyamatoknak.

A felső tudati szinten ráébredhetsz nagy Igazságokra, megvilágosodnak részletek (szatori), amelyek segítik a tiszta tudati szintézist. Lovagold meg a lehetőséget, tanulmányozd, számítsd ki, gyere rá, értsd meg!

Szellemiséged a csúcson lesz és a nyilas attitűd szintén hozzáad ehhez a Jupiter sokszorozó hajlamával. Egyre élesebb elméd mindent felismer, észrevesz, megold. Összpontosítással végre elhiszed, hogy a hét nem problémákról, hanem feladatokról szól.

Igyekezz, hogy érzelmeid, emocionális érintettséged a király hatására ne alakuljon értelmi bűvészkedéssé. Hajlamos lehetsz ebben az időszakban mentális túlzásokra életed minden szintjén. Ha megengeded ezt az értelmi dominanciát, ne számíts a szíved hangjára, mert nem tud neked segíteni. Ezt a területet tartom a hét fő feladatának. Ne válj hűvössé, számítóvá, trükkössé, mert leverheted a lécet. Ha lehet, ugord meg, ne kelljen újra nekifutnod!