Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. április 17-23., botok 5

Botok V – (Keresztező lap a kardok II)

2017. április 17-23.

Az egymást követő heteket nem ugyanazok az energiák hatják át, az égbolt és a húzott lapok is változnak. Kissé hasonlít az időjáráshoz, mert még egy héten belül is érezhetjük az állatövi jegyváltást, a dekanátusváltást, sőt a keresztező lap sokszor feszítő tartalmát.

Mi várható a héten?

Csütörtökig a kos harmadik dekádjában továbbra is számíthatsz a kos Mars, és részben a nyilas Jupiter támogatására, amelyet mindkét húzott lap áradó energiái erősítenek. A botok 5-ös asztrológiai megfeleltetése – Mars az ötödik házban – teljesen analóg az égbolttal. A kardok kettes keresztezését mégsem hagyhatod figyelmen kívül, mert pont a szívhez vezető tiszta utat blokkolják, behozva a mardosó kétség bizonytalan érzetét. Van még mit dolgoznod a kép mutatta tudatalattidon, amit a tenger és a Hold szimbolizál.

Elemi szinten a múlt hét inverze jelenik meg. Most a főlap a botok tűz minőségével és az 5-ös számmisztikájával igencsak az érzelmek felé billentenek. A héten a szívvel kapcsolatos dolgaid lesznek terítéken. A kardok kettes keresztezése behozza a gondolatiságot, csak most a szíved is részt vesz ebben. A 2-es szintén az emóciókért felel, de a lapon láthatod, hogy a két kard kereszteződése éppen a szívcsakrához esik és ez problémákat okoz érzeteid megítélésében, a tiszta érzékelésedben.

Az utolsó három nap már erős Vénusz hatást mutat, ugyanis belépünk a bika havába. Itt igazán kapcsolataid területén várhatsz élénkülést, amely nem biztos, hogy a Vénusz által elvárt szeretetteljes mederben folydogál, hanem a Mars sokszor érzelmi vihart kavaró tengerében (erre rásegíthet a kardok kettes tengere).

Alapjelentés még a pároddal való közös együttműködés, amelyben megbirkózhattok eddig elhanyagolt problémáitokkal. A játékos versengés akár ráébreszthet eddig szunnyadó képességeidre. Bővelkedhet ez az időszak erőt próbáló feladatokban, és ehhez még energiákat is kaphatsz. Alapvetően kellemes hétre számíts, de én nem hagynám figyelmen kívül a lent megbújó kétségeket! Ha időd engedi dolgozz rajtuk, ha lehet meditálj, és kezdd el feltárni mélységeidet. A hétvégén a bika Vénusz energiái sokat segítenek!