Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. április 24-30., Csillag

Csillag XVII – (Keresztező lap a Végítélet XX)

2017. április 24-30.

A csillagok nukleáris energiát termelnek, ezért saját fénnyel rendelkeznek. A bolygóknak csak elenyésző fényük van és főleg a központi csillaguk fényét verik vissza. Sokszor tapasztalunk a csillagoknál pulzálást, pislákolást a Földről nézve, ezt azonban bolygónk légköri mozgásai okozzák.

Mi várható a héten?

A Csillag már a teljesség felé haladó nagyarkánum a keresztező Végítélet nagyarkánumával együtt. A tiszta minőség lapja, ha egyáltalán van ilyen. A lap asztrológiai megfeleltetése, Jupiter a 11-es házban. A bika első dekádjában a Vénusz energiái egyesülnek a jupiteri hatásokkal. A két bolygó összefogása megvalósíthatja álmaidat, sőt a bika Vénusz földies minősége fizikai megvalósulást is ígér.

Ha választanunk kell a duális sötét-világos kettősből, akkor a két lap mindenképpen a világossághoz tartozik. A Végítélet is egyértelműen a bezártságból való szabadulást, a fényre kerülés pillanatát rögzíti. Persze a Végítélet negatív aspektusa az állandó belső vívódás is jelen lehet, a “jól csináltam vagy nem” dilemmájában.

Művészi tevékenységben való elmélyedés is jellemző lehet a héten, én is erre biztatlak. A 17 mint a 8-as felső oktávja mindenképpen behozza életedbe az asztralitást, amit a vízbeöntés is megerősít (a víz az asztrálvilág szimbóluma is). A másik korsó földre öntött vize a fizikai világot reprezentálja, amely a művészetben az érzések manifesztációja.

Gyümölcsöző hétre számíthatsz! Terveid megvalósulhatnak akár a vártnál kedvezőbben (a Jupiter sokat ad) is. A tisztaság azt is jelenti, hogy tudatosan, tervezetten teszed a dolgod, miközben jól érzed magad. Kapcsolati szinten a hét olyan boldogságot hoz, amelynek van jövője. Ez a perspektíva szinte életed összes területén megmutatkozik.

A lap továbbmenetelre biztat. Érdemes elmélyedned olykor és belső kérdéseket feltenni. A fej fölött látható nagy csillag (Szíriusz) vezérlő csillagodként is szerepelhet. Tudod követni? Van életcélod? Ez a nyugodt hét kedvező terepet biztosít neked ehhez a meditatív önismereti munkához.