Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. augusztus 28. – szeptember 3., kardok 8

Kardok VIII – (Keresztező lap a kelyhek VIII)

2017. augusztus 28. – szeptember 3.

A determináció ellen nem sok minden tehető, szinte semmi. Mégis arra biztatlak, higgyél, mert nem biztos, hogy előre elrendeltetett valami csak azért, mert azt mondták. Ez egy egyszerű kijelentés, még bizonyítani sem kell, és szépen mindenki beletörődik a sorsába. Nem hiszem, hogy ez túl felelős gondolkodás lenne, inkább érződik ki belőle egyfajta lustaság, amely szerint nem kell semmit tenni, úgyis “determinált”.

Mi várható a héten?

Két kisarkánum jellemzi a hetet és ez inkább késztet vizsgálódásra, mint vehemens, meggondolatlan kinyilatkoztatásra. A nyolcasok az asztralitás központi számai (már hetedhét országon túl) felsőbb szférákból hozhatnak üzenetet, megértést. Érzelmek, mentalitás, e két szó jellemzi legjobban a kardok 8-ast. A szűz első dekádjában Merkúr uralomban a gondolatiságé a főszerep, amely segít a főlap megfejtésében.

Asztrológiai megfeleltetése Szaturnusz a negyedik házban, amely belső gátjaidat jelenti, de a negyedik ház utalhat családon belüli előre kiosztott  (betokosodott), elnyomott szerepekre is. A keresztező kelyhek 8-as segíthet a megkötött környezettől való szabadulásodban. Mindkét lap feltételezi, hogy a múltban már sok mindent megtanultál, amit most sikerrel használhatsz fel döntéseidben. A keresztező lap mindenképpen változást hoz, amelyet tisztánlátásoddal magad idézel elő.

A kardok 8-as mindig fölteszi a kérdést: “Már túl vagy rajta?”. Elképzelhető, hogy rég elfelejtett, “megoldott” problémád köszön vissza. Arra figyelmeztet téged, még mindig nem vagy túl rajta, valamit nem értettél meg, itt az ideje a végleges rendezésnek. Fura szituáció, belül félelmeid, kívül akadályok. Szerencsére a kardok a logikus gondolkozás sorozata, ha ismered helyzetedet, a megoldást is megtalálod.

Az “i”-re a keresztező teszi fel a pontot, mert elindít, cselekvésre késztet, méghozzá úgy, hogy szíved áldását adja hozzá, a főlap pedig mentális erődet.