Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. december 11-17., kardok 9

Kardok IX – (Keresztező lap a kardok IV)


2017. december 11-17.


Fontos a haladásról is ejteni néhány szót. Megrekedt helyzetben nem érzed jól magad, mert azt hiszed csak a lineáris, folyamatosan építkező mozgás elfogadható. Nagy tévedés! Minden megengedett, nem a külső fejlődés, hanem a belső táplálása, emelése a fontos, az állandó megértéssel, érzések tapasztalásával karöltve. Ezek sokszor nem látványosak a téged kívülről szemlélő számára. Nem várhatod, hogy megértsenek, beléd lássanak. Te csak gyűjtsd a tapasztalatokat, egy utazó magabiztosságával taposd az általad kiszemelt rögöket, mert csak így juthatsz egyszer a mindentudás csodájához, akár dimenzióugrás révén is.


Mi várható a héten?


Az első két nap a nyilas 2.dekádjának urától a Marstól is érintett a Jupiter mellett, a többi nap a 3. dekád Napját hozza el a csökkenő intenzitású Mars helyett.


A kardok 9-es asztrológiai megfeleltetése – a Hold és a Szaturnusz – nehezebb időszakra utal, nem várhatsz teljesen nyugodt éjszakákat. Legvalószínűbb az, hogy begyűjtötted már a negatív érzéseket, amelyeket lehetetlenség tovább uralni, “ki kell engedned a gőzt” az egészséged megtartása érdekében. Még nem igazán látod a kiutat, de hidd el a hét második felében a Nap erősödő impulzusai segítenek neked. A kardok sorozat, jó szellemi működést feltételez, megtalálhatod a megoldást beszorítottnak vélt helyzetedben.


Ne foglalkozz a múlt árnyaival, mert nem hoznak megoldást és üdvösséget!


A keresztező kardok 4-es félelmekkel, bénító helyzetekkel tehet cselekvésképtelenné. Nem akarok benned félelmet kelteni, de most van igazán szükség a jó, kardok által hozott gondolati képességeidre. Most erős késztetést érzel dolgaid tisztázására.


Mindkét lap a kardok sorozat tagja, így rendelkeznek a levegőelem gyorsaságával. A kardok 4-es mindenképp változást ígér, csak előtte biztosít egy kis pihenőidőt. 5-ös házas vonatkozásai miatt még örömérzeted is lehet a “megszerzett nyugalom” miatt. Mindenképpen változtatnod kell, már tudod, a múltbéli halogatások juttattak ebbe a kétes mozdulatlanságba.


A képen látható alak a jövő felé fordul, vágyik oda, de mégis kilátástalanságot, félelmet érez a megoldatlan múlt terhei miatt. A keresztező lap fekvő, múltba néző alakja szintén erre utal, de időt és megoldást biztosít neked.


Sok tanulság vonható le. Szerezd vissza energiádat, mert csak így folytathatod utadat. Ne emészd tovább magad, mert csak az idődet vesztegeted. Ne foglalkozz tovább felkavaró múltaddal, hagyd el kísérteteidet, képes vagy rá.


Tudd, mindig jön egy új hét, új esélyekkel.