Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. december 18-24., érmék királya

Érmék királya – (Keresztező lap a botok X)


2017. december 18-24.


Az adventi időszak idén december 3-án kezdődött. A keresztény egyházi év innen indul, de nekünk most a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó felkészülés (Jézus várása születésének évfordulóján) és a lelkünkkel való foglalatosság lényeges. Ez mindig belső megtisztulás, elcsendesedés, szeretetünk megélése, kiterjesztése. Ilyenkor átalakulsz, jobbá válsz, de az igazi mindezek megtartása lenne!


Mi várható a héten?


A hét elején a nyilas lassan elköszön tőlünk, péntektől már az erős bak kardinális minősége köszönt ránk. Természetesen közeledését egész héten érzékelhetjük. A bak időszak földelemhez való besorolása megegyezik a főlap érmék minőségével. A királyok alapértelmezett tüzessége és az érmék királya stabilitása jól tükrözi az égi helyzetet (múlik a nyilas tűz, jön a bak föld).


A képen látható alak vértezetben látható, vagyis van védelmed, jobbra forduló feje jövőorientáltságodat tükrözi. Felkészültél, sőt vannak terveid az ünnepekre.


A botok 10-es rendezkedik, a múlt tanulságait köti össze (háttal álló alaknál megfordul a múlt és jövő iránya). Ez azt jelenti, hogy most értékelésed együtt jár a belső tisztítással. A Szaturnusz uralkodásánál – amely “véletlenül” a botok 10-es egyik asztrológiai megfeleltetése – nélkülözhetetlen a belső megértése, átrendezése, mert ha ezt elhanyagolod, akkor a sors előbb-utóbb rákényszerít a lelki munkára és a szellemi megértésre. Azt is jelenti, hogy képes vagy kemény küzdelemre célod eléréséért. Árnyoldala a túlterheltség, amelyet érdemes figyelembe venned! Szerencsére a főlap elég kitartást ad neked a hétre.


Mindkét lap asztrológiai megfeleltetésében szerepel a Nap, amely jó rálátást biztosít megvalósításra váró feladataidra. A Nap szoftvere ajándékoz meg a tisztánlátással, örömteli élményekkel, és nem utolsó sorban társad közelségével.