Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. december 25-31., érmék 6

Érmék VI – (Keresztező lap az érmék VII)

2017. december 25-31.

A karácsonyi ünnepek alatt időszerű beszélni a már csontig rágott szeretetről. Nem másról, mint a Jézus által hirdetett, feltétel nélküli agapéról van szó, amelynek jelentése: szeretlek, mert szeretlek. Nem köti feltételhez. A szeretlek amíg, mert, ha stb. nem más, mint üzlet. Nekünk ez igen nagy kihívás, mert már nem is értjük. Megszoktuk az önzést, a vagyont, mindent birtokolni szeretnénk. Előbb-utóbb illene megtanulni az igaz szeretetet, hogy egy nyugodtabb, békésebb világban élhessünk!

Mi várható a héten?

A bak jegyének első dekádjában erős Szaturnusz jelenléttel számolhatunk. Milyen érdekes egyezés a földjegyű bak és a két földelemet képviselő érmék lap. Persze ezen Te sem lepődsz meg, mert tudod, véletlenek nincsenek.

Az érmék 6-os asztrológiai reprezentánsa a Jupiter, a keresztező lapé a Szaturnusz és a Jupiter. Mindkét lap befogadóvá, érzelmileg érintetté tesz téged. A Jupiter jól illeszkedik az ünnepkörhöz, mert jelen esetben támogatást, segítséget ígér méghozzá úgy, hogy gyakorolhatod az adás-kapás egyensúlyát. A főlapra mégis inkább az adás jellemző. A 6-os számmisztikájába a lelki egyensúly is beletartozik, ezért vizsgáld meg, eleget kapsz-e az adás túlsúlya mellett. Ha torzul az arány és sokkal többet nyújtasz másoknak, akkor nem lesz elég időd magaddal foglalkozni. Az érmék 7-es keresztezése felvetheti a “minek dolgozok annyit” kérdést is, jelezve, hogy elfáradtál, ideje lenne pihenni. Hál’ Istennek ebben az időszakban általában mindenkinek van lehetősége a lazításra, kikapcsolódásra.

A Szaturnusz erős jelenléte, mindig önvizsgálatra inspirál, ideje lenne számot vetned önmagaddal, valamint az úttal, amin jársz. A sors bolygóját érdemes komolyan venni, előbb-utóbb behajtja az elmaradásokat, visszafog és elgondolkodtat.

Most az ünnepek alatt mindkét lap segít Neked nagylelkűen adakozni, alázattal elfogadni, támogatni, bátorítani. Együttérzésedre, szeretetedre mindenki számíthat.

Akkor se búslakodj ha egyedül vagy, légy bizakodó, mert az érmék 6-os támogat, az érmék 7-es türelmet ad és egy lassú, de fokozatos fejlődést ígér.