Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. december 4-10., Diadalszekér

Diadalszekér VII – (Keresztező lap a botok IV)


2017. december 4-10.


A kitartás jelentése manapság kicsit ködös, szinte csak “a kitartó munka meghozza gyümölcsét” mondásra, a földi, materiális “dolgozzunk”-ra épül. Az égi üzenet azt mondja, legyen kitartó hited, szereteted, keresd kitartóan a felsőbb Igazságot, ne inogj meg könnyen, ne hagyj semmit befejezetlenül. Ha ezeket sikerülne betartani, más, “magasabb” minőségű életet élhetnénk.


Mi várható a héten?


A Diadalszekér hetese számmisztikailag asztrális alapminőséget, valamint földi szinten magas erkölcsi, morális fejlettséget mutat. Kettősségét a fekete és fehér szfinx mutatja, jó az irány vagy nem, érted-e vagy sem. A 7-es földi szintű csúcspont lehet, de akár mélyrepülést is mutathat fejlettségtől, spirituális edzettségtől függően.


A botok 4-es asztrológiai megfeleltetése a Vénusz az 5-ös házban, amely az örömmel, játékkal, gyermekekkel kapcsolatos sorsfeladataink tükrözője. A 4-es számmisztikája mindenképpen változást jelöl, méghozzá azt, hogy elkezdheted a saját utadat járni hittel, kitartással. Ki kell mozdulni a komfortzónádból, mert különben nem történik semmi.


Jelenleg a nyilas második dekádjának (kos) Marsa is lehetőséget kap, erősítve ezzel a főlapot, hisz asztrológiai megfeleltetése a kos állatövi jegye. Az energiák segítenek, cselekvésre biztatnak, de vigyázz, mert árnyoldalként (Mars-Jupiter) mutathatja túlzott önbecsülésedet, tapasztalatlanságodat.


A Diadalszekér vezetője két állatot egyensúlyoz, két Félholddal a vállán, égi csillagkoronával a fején. Tanultál már “eleget”, kellő tudást birtokolsz. Álombéli (asztrális) jártasságod is van, de tudod kormányozni égi szekered? Járműved (tudásod, tapasztalatod) képes téged felemelni?


A lap arra hívja fel figyelmedet, hogy a sikerektől ne szállj el, maradj továbbra is belsődben, ne éreztesd fölényedet. Kudarcoknál maradj sziklaszilárd, ne inogj meg. Ezek nagy szavaknak tűnnek, de hidd el, ez a két lap a héten szinte mindenre képessé tehet!


A Diadalszekér egy jó vezetőt feltételez, aki kész minden útjába kerülő akadályt leküzdeni. Jelenthet új szakaszt szakmailag, vagy jöhet egy “megérdemlem” kapcsolat.