Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. február 13-19., érmék 7

Érmék VII – (Keresztező lap a Hold XVIII)


2017. február 13-19.


A jegyek dekanátusai (10 napos intervallumok az állatövi jegyen belül) megszínezik az alapjelentést, így az árnyaltabb értelmezés szempontjából nélkülözhetetlenek. Például a vízöntő 2017-ben január 21-től február 20-ig tart. Az első dekanátus vízöntő jan. 21-30., a második dekanátus ikrek jan. 31 – febr. 9., a harmadik dekanátus mérleg febr. 10-20.


Mi várható a héten?


Tisztán a vízöntő 3. dekádjában vagyunk, ahol a Szaturnusz mellett a mérleg Vénusz is szerepet kér. Itt a Szaturnusz által berendezett színpadot átalakítja és lágyítja a Vénusz energiája.


A hetesség valaminek a befejezését jelenti, és mint első égi szám egy új kezdetet is ígérhet. Megerősít téged abban, hogy jó az irány, haladhatsz tovább az úton. Az érmék sorozat anyagi teremtést hozhat életedbe. A képen látható alak botjára támaszkodik, visszanéz és értékel. Te is jó munkát végeztél, megérdemelsz egy kis pihenést!


A keresztező Hold érzelmeket generál, segít a vénuszi nőiségnek, vagyis belopja a képbe az anyai minőséget. Ha tudatosan figyelsz a Hold asztrális hatására, nem fogsz elbizonytalanodni.

A kártya minden szinten növekedést hoz, de gyors sikerre ne számíts! Hagyj magadnak elég időt, ne légy türelmetlen! A kártya asztrológiai megfelelője szintén a Szaturnusz (mint a mostani Vízöntő időszaké), amely biztos, de lassú fejlődést jelent. Nem vagy döntéskényszerben, vegyél fontolóra mindent választásaid előtt! A lap gyermekáldást is adhat, mert asztrológiai megfeleltetése az érmék 7-esnek a Jupiter is lehet. Ne rohanj, ne sürgess semmit, mert a túlzások a lap hatásával szembe mennek!