Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. február 20-26., Akasztott ember

Akasztott ember XII – (Keresztező lap a Főpap V)

2017. február 20-26.

 

Mi várható a héten?

A hétfő váltónap, de erős halak dominancia lesz a héten az első dekádban. Láss csodát, az akasztott ember asztrológiai megfelelője a Nap a 12. házban. A 12-es jelenti a Nap-kör végét, a férfi kálváriáját az állatövben. Milyen érdekes, összevonva a 3-as a fizikai síkon való jó eligazodást is magában foglalja, köszönve a tér hármasságának. Valószínű, hogy a héten jól tudod majd az eseményeket irányítani (persze csak gondolatilag). Ehhez a keresztező Főpap szintén segítséget nyújt, hisz számmisztikailag az 5-ös  központi szám, ahonnan nem fogsz kibillenni, ha figyelsz és koncentrálsz a jelenre.

A Főpap mély bizalmát és az Akasztott ember áldozati szerepkörét egyaránt a Jupiter generálja. Mint “akasztott” lehetsz fogságban, de a megértés is megérkezik.

A kép sugallja, hogy meg fogsz szabadulni szorongatott helyzetedből, legyen az leküzdhetetlennek tűnő akadály vagy bármi más. Hiába van a lába keresztben, hiába van fellógatva, a fej körül látható az aktivitás.

A héten nem úszod meg a magaddal való törődést! A reménytelen helyzet csak káprázat, nagy gondolati energiák állnak rendelkezésedre. Az is lehet, hogy egy rossz kapcsolatodból nehéz a szabadulás, vagy egy kezdődő, érzelmesebb viszonyban nem találod a közös hangot. Ne a héten akarj szakítani, várj, előbb-utóbb eljön az idő a továbblépésre.

Fontos tanulság, hogy időben észleld a problémákat, ha felületes vagy, felfüggesztenek. Sokat segíthet helyzeteden, ha belátod eddigi hibáidat, amelyek idejuttattak. A belátás nem csatavesztést jelent, még ha a környezetedben élők ezt is éreztetik veled. Most ne másokra, csak magadra hallgass!