Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. február 27 – március 5., érmék 6

Érmék VI – (Keresztező lap az Uralkodónő III)

2017. február 27. – március 5.

Minden pillanatodat most éled, a múlt és jelen a téridőbe helyez be téged, ahol lineárisan felfűzheted életed sorrendiségét, ha akarod. Élet csak a jelenben létezik, a többi idő illúzió.

Mi várható a héten?

Az érmék 6-os asztrológiai megfeleltetése a Jupiter a halak jegyében. Telitalálat, tükrözi az égboltot. Tehát az erős halak dominancia folytatódik a hét elején, de a közepétől megjelenik a rák Hold is, amely tovább csöpögtet érzelmeket a halak időszakban. Az Uralkodónő a Vénuszt jelképezi a bika jegyében, és mint keresztező, erősíti a főlap érmék sorozattal analóg földi minőségét. Érdekes lesz a hét, csütörtöktől stabilizálódnak az érzelmek, az eddigi hektikusság megszűnik a földiességnek (érmék, bika) köszönhetően.

A 6-osnak főként a pozitív oldalával kell számolni, így a hatékonysággal, megsejtésekkel. Az érmék határozottságot is ad a képlethez. A nevében is benne van, a hat-ásoké a főszerep. A segítőkészség jelen lesz, akár adod, akár kapod. Főleg érzelmi hatások várhatók, de ezeket most képes leszel uralni. A képen látható központi alak a jövő oldalon (jobb oldal) mérleget tart a kezében, kínosan ügyelve arra, hogy ne billenjen ki semelyik irányban sem. A szilárdságban az Uralkodónő szintén szerepet vállal. Idetartozik a harmadik szem, mint a hatos csakra része, tehát nem leszel híján az intuícióknak sem.

Eddigi ötleteid is megvalósulhatnak, és ezek további jóérzést generálnak. Fejed az érzelmi időszak ellenére tiszta marad, a megfontoltság lesz rád jellemző. A segítség továbbra is szívedből jön, élvezheted az adás örömét elvárások nélkül.

Kapcsolataid jól alakulnak, ha kell támogatsz, és igyekszel olyan helyzetet teremteni, ahol a kölcsönösségre is esély van! Ha a belsődből cselekszel, teljes megértésre számíthatsz.