Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. február 6-12., Halál

Halál XIII – (Keresztező lap a Hold XVIII)

2017. február 6. – február 12.

Egy érdekesség! Ez a lap szinte pontosan lemásolva az előző évet két nap csúszással ismét megjelent (2016. február 8-14.), hangsúlyozva a vízöntő időszak különleges fontosságát (hisz a Jézussal induló halak világhónapját is ez követi).

Mi várható a héten?

A halál 13-asa számmisztikailag 4-esként értelmezve változást jelent, de már egy felsőbb körös (nem fizikai szinten játszódó) folyamatban. Neked kell változni, ne háríts, nem a környezetedet és az abban élőket kell átrendezned! Aki mégis így tesz, elhalaszt egy fontos lépést egyéni, spirituális fejlődésének útján. A keresztező Hold is nagy arkánum (nagy titok), tehát nagyobb nyomatékkal vesszük figyelembe. Mindenképpen a dualitásra, a kettősségre mutat rá, inkább a jinség anyai, óvó jellegét hangsúlyozva. A vízöntő középső dekádjában megjelennek a Merkúr ikrek jól érezhető mentális energiái, megszínezve egy erős emocionális Hold-hatással.

A Hold által gerjesztett erős érzelmi energiák sem elhanyagolhatóak, mert támadják az erős Vízöntő Szaturnusz megőrzésre törekvését. A tiszta közlés most csorbát szenved a Hold teremtő (18 = 9) kilencességétől.

A Halál mindenképpen egy új eljövetelét ígéri, de csak a régi teljes feldolgozásán keresztül. Nem dughatod a fejed a homokba, szembe kell nézned eddigi életeddel, vállalva a felelősséget döntéseidért. Az új tisztán e múlt feldolgozása, megértése útján érkezhet csak hozzád. A változást sokszor meg kell szenvedned, gyakran megsiratva és felismerve a múltat. A képen látható lovas szintén a múltból érkezik, de a jövőbe tart folytatást ígérve.

Ha kell, még társadat is engedd útjára, mert enélkül csak az állóvíz marad számodra. Jelenthet akár munkahelyváltást, amit a Hold miatt negatív érzelmi időszakként élhetsz át. A lap szinte kényszerít a halállal kapcsolatos félelmeid lebontására. Nem úszhatod meg ezt az ideológiai váltást a fejlődésed érdekében. Az “örökké bebetonozva” hozzáállás nem visz sehova!