Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. január 16-22, kelyhek 7

Kelyhek VII – (A keresztező lap a kelyhek IV)

2017. január 16-22.

A kártyavetésnél szükség van a történések időbeli elhelyezésére. Sokszor a kirakás egy adott helye jövőt, múltat vagy jelent mutat. Ha a hely nem jelöl időt, de nekünk mégis fontos az idősík meghatározása, akkor erre a lap figuráinak térbeli megjelenéséből következtethetünk. A lineáris időbeliség csak elméd számára létezik, hogy az időpontok sokaságához kötött érzelmekhez, bármikor visszanyúlhass, elterelve téged az örök jelentől, amely mindig egész embert kívánna.

Mi várható a héten?

A bak 3. dekádjának szűz Merkúrja továbbra is hat mentálisan, de most szembetalálja magát a kelyhek 7-es érzelmességével. Behelyezve ezt a szituációt a mostani havas, tiszta tájba, használod ugyan a metsző hideg éles tudatosságát, mégis elvisz az otthon melege a múltba szálló merengés, a bűvészkedés világába. A kelyhek 4-es mint keresztező lap szintén az érzelmi oldalt erősíti, de már az unottság és teltség fűszerével. Szerencsére ez a rosszkedv csak hajlamként jelentkezik, ugyanis a keresztező lap hatása csekély. Mégis óvatosságra intelek, mert az alaplap fő hajtóereje a Neptunusz, amely bolygó ködösíthet, megtéveszthet. Lehet túlfűtött szerelmi időszakod is, de vigyázz, egyszer úgyis fel kell ébredned!

A 7-es számmisztikája fizikai síkon lehet túlzó, zavart keltő, de felsőbb értelmezése mindig alapos tudást jelent. A hetessel bővelkedő személyek sokszor vezető beosztásúak. A képen látható sötét alak a jövőbe irányuló, ezernyi trükkel hitegethet téged.

A hétvége a vízöntő még erősebb Szaturnusz uralmával (itt erőben is van) köszönt ránk, tehát megalapozhat, így érvényesülhet a hetes jó értelemben vett tudása.

A hét hozhat csalódást, de ezt jól viseled az erős földjellegű bolygóhatás miatt. Ne most keress új ismeretségeket, ha mégis jön valaki, vizsgálódj, mert csalhatnak! Ha jól tudsz az érzelmesség ellenére egy dologra koncentrálni (a Merkúr segítségével), akkor váratlan segítséget is kaphatsz. Az időszak gazdag fantáziával is megáldhat, kiderülhetnek rejtett képességeid is, amelyhez most a Szaturnusz nagy kitartást is ad. Még az is előfordulhat, hogy varázslatos légkört teremtesz magad körül a hét uralkodó bolygójára jellemző alapossággal.