Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. január 2-8., érmék 3

Érmék III – (Keresztező lap a kelyhek apródja)

2017. január 2-8.

Boldog újévet mindenkinek! 2017-ben 2 lapból következtetve adok leírást. Az először húzott lap jellemzése megegyezik az eddig megszokottal, ahol elemzésre kerül az asztrológiai vonatkozások figyelembevételével. A második lap keresztezi az elsőt, mondható úgy is, hogy szembe megy vele. Hatása nem erős, csak árnyalja az első lap jelentését. Természetesen nem várhatod továbbra sem életed alakulásának pontos leírását, de általános irányt mutathat a mindennapokban. Itt csak nagy vonalakban tájékozódhatsz, személyes hatások vizsgálatához ennyi nem elég.

Mi várható a héten?

Stabil héttel indulunk, ez mindenkinek jót fog tenni a sok ünnepnapi izgalom, vendégeskedés és mulatás után. Természetesen a 3-as számmisztikája és az érmék sorozat földiessége biztos, szinte kiszámítható napokat ígér. A második bak dekád a Szaturnusz uralmán kívül elhozza nekünk a Vénuszt is, amely a keresztező lappal egységet alkotva érzelmeket erősít. A 3-as egyik jelentése a behatárolás összecseng a Szaturnusz korlátozó ténykedésével. (Értsd jól, csak elvűségekről beszélünk!) Ez a kettősség jelenthet számodra egy érzelmi késztetésre történő elindulást, amelynek megvalósulását meghiúsítja a kontúros keretek anyagiassága (ezek akár kisebb, régóta tartó félelmek, akadályok is lehetnek). Mégis kedvező helyzeteket teremt a két sorozat hasonló, befogadó jellege, lágy nőisége!

Terveidet továbbra se add fel, most ehhez biztos alapra (földies Szaturnusz, és a 3-as, mint anyagi világ) számíthatsz. A megvalósítást mégse most kezdd el, told egy kicsit, mert a jót ígérő kelyhek apród nincs mozgásban, még nem cselekszik. (Az apródok passzív lapok, az energiák már ott vannak, de állnak.)

A kép baloldalán látható, padon álló tanító súg neked (magasabb szellemiséged már készen áll, mert a baloldal a múltat jelöli), hallgass rá, mert az érmék 3-as hozhat neked egy új fejezetet, a Szaturnusz asztrológiai megfeleléseként. A lap alapjelentése sikeres vizsgát mutat, és ezt a kelyhek apródja is támogatja. Egy sikeres hetet zárhatsz, ezzel együtt egy fejlődési időszak is lezárul, és jó érzésekkel teli szívvel (vízjegyet szimbolizáló apród) kezdhetsz meg egy új periódust.

Megnyugtató lehet számodra, hogy a lap általában csak fejlődést mutató időszakokban jelenik meg. Most lehetőséged nyílhat akár szakmai előrelépést is kilátásba helyezni. Térj ki az akadályok elől, erősödj meg, ehhez már mindened megvan! Döntő lépés előtt állsz, legyen bátorságod a megvalósításra!