Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. január 30. – február 5., Ördög

Ördög XV – (Keresztező lap a kelyhek apródja)

2017. január 30. – február 5.

Fontos tisztázni a negatívnak tűnő nagyarkánumok kapcsán, hogy rossz lap nincs, rossz helyzet sincs, csak segítség van, hogy lássuk melyik fronton kell támadásra számítanunk. Súgnak, hogy milyen védekezési stratégiát használjunk.

Mi várható a héten?

A hét második napjától a vízöntő második dekádjában számítani kell az ikrek Merkúr mentális hatásával. Az Ördög nagyarkánum a Plútó befolyásolásának kifejezője, sokszor jelent sötét erőt, amely megfeleltethető Lucifernek vagy akár Júdásnak is. Kifejezi hasadtságunkat, duális világunkat, mint a manipuláció és káprázat színterét. Mindenképpen összpontosításodra, figyelmedre lesz szükség az egész héten.

A 15-ös számmisztikailag 1-esként az egységet mutatja, ahol az 5-ös központi számként az asztrális síkot és az érzések világát jeleníti meg. Összeadva 6-osként (hatás) biztosan megbontja az egységet. A bontás helyét a keresztező lap kelyhek sorozata is jelöli, amely szintén az emóciók szintje. Valószínűleg itt számíthatsz támadásra, ha hiszel a káprázatnak, a csalásnak.

A képen a megbomlást látjuk, az ember is kettéválik, de a karmikus láncolat továbbra is összeköti őket a földi dráma színpadán. Az ördög szarvainál látható démoni pentagramma (lefelé, az anyagba mutat) mindenre képessé teszi a bennünk küszöbőrként működő elmét és könyvtárát az egót. Ne feledd minden rólad szól, ne kifelé, hanem befelé figyelj! Kívül csak káprázat, azonosulás és hárítás vár. Ha befelé nézel az elméd is képes ördögként kábítani, hárítani.

Kapcsolatok terén most józan észre van szükséged, mert kísértések szenvedélyekké válhatnak, az ördögi bűbáj elandalíthat. Utalhat a lap arra is, hogy túl nagy a függőség. Jót is ígérhet a kártya, felhívja figyelmedet arra, hogy ha tudatosulsz, véget vethetsz függésednek, és újra szabad lehetsz.