Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. július 17-23., botok lovagja

Botok lovagja – (Keresztező lap az Uralkodó IV)

2017. július 17-23.

A keresztező lap bátrabban figyelembe vehető nagyarkánum esetén, de csak akkor, ha a főlap kisarkánum. Százalékos arányban nehéz kifejezni, de a héten akár 30-40 % is lehet. Továbbra is csak általánosságban használható minden statisztika és matematikai tendencia.

Mi várható a héten?

A tűz energiái, a rák időszak végén már előrevetítik az oroszlán tulajdonságait, ahol megjelenik a földiesség, a biztonságra törekvés, a kiszámíthatóság. Ezeket az Uralkodó magabiztossága is mutatja, hisz kicsit olyan, mintha a Nap a bak jegyében lenne. Az utolsó napot kivéve a rák 3. dekádjában együtt hat a Hold a Jupiterrel, sőt a Neptunusszal (a halak, vagyis a 3. dekád ura a Jupiter mellett). A Neptunusz miatt a két lap tisztasága gyengül és megmagyarázhatatlan érzetek törhetnek fel benned.

A lap asztrológiai megfeleltetése Mars a kosban. A botok lovagja temperamentumát tovább erősíti a Jupiter, ezért a tüzesség amplitúdójának maximumát végig élvezheted vagy szenvedheted (hozzáállástól függően).

Szerencsére a főlap energiáit nagyban tompítja az Uralkodó, lehetőséget adva neked egy kontrollált, kézben tartott hétre. Mivel a lovagok a levegőelem lapjai, szellemiségeddel minden rendben lesz, tudatosan, energikusan haladhatsz előre kitűzött céljaidnak megfelelően. Igyekezz féken tartani a lap hevességét, mert ellenkező esetben negatív hozzáállással reagálsz majd minden kiszámíthatatlan történésre. Ellenálló képességed gyengülhet rosszkedvet vagy betegséget generálva.

Mindenképpen vegyél vissza, ne kapj fűhöz-fához, mert csak dolgavégezetlenül rohangálsz majd semmit sem befejezve! Veszély lehet még, hogy nem figyelsz másokra, csak a saját, önző érdekeidet tartod szem előtt környezeted igényeit semmibe véve. Kreatív magatartással sikereket érhetsz el munkádban, kapcsolatodban vagy életed bármely területén. Szingliként te vezetsz, de ha partnereddel élsz most, akkor ne engedd át az irányítást, mert a lovag valószínűleg a te kezedbe adta a gyeplőt.

Ha mindketten olvassátok, döntsétek el együtt, kit jelképez jobban a hét lapja. A lovagok általában fiatalabb férfiakat jelölnek, de lehet a nadrágot hordó asszonyság is.

Várhatsz még szinte a semmiből kipattanó okosságokat, problémáidat megoldó ötleteket, aktív utazásokat.