Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. július 3-9., kelyhek 7

Kelyhek VII – (A keresztező lap a kelyhek lovagja)

2017. július 3-9.

Két azonos lap egy sorozatból igen nagy erőt képvisel, főleg ha az asztrológiai helyzet (állatövi jegy és bolygó) is erősíti őket. A héten mindkét lap remekül érzi magát a rák régiójában, így az uralomban lévő Hold is szinte akadályok nélkül teljesedhet ki. Az értelmezés azonosság esetén mindig könnyebb, de nagyobb kihívás az ellentétek leírása.

Mi várható a héten?

A hét eseményei a rák 2. dekádjában, a skorpió Mars és a Hold vezénylésével zajlanak. A kelyhek sorozat lapjai erősítik a Hold érzelmekre gyakorolt hatásait, így a Mars ereje kevésbé érvényesül. A sorozat meghatározza boldogulásunkat (boldogság) és nem utolsó sorban kapcsolataink alakulását. Itt lehet életedben a nyitás ideje, de vigyázz mert  az asztrológiai megfeleltetés behozza a Neptunusz kábítását, ködösségét.

A kelyhek lovagja az érzelmi ősvíz mellett behozza a levegőelem aktivitását (a lovagok a levegő elem lapjai), amely kicsit mozgósítja a víz elem lassúságát és a 2. dekád Marsát. Most igazán az öröm és bánat kérdése lesz terítéken a kelyhek dominanciája miatt.

A hetes számmisztikája feleleveníti hozott bölcsességedet, de hetedhét ország illúzióját ugyanúgy beengedi színpadodra. Ha túl nagy a 7-es káprázata, könnyen előfordulhat bizonytalanság, sőt az is lehet, hogy nem látsz tisztán és nem tudsz választani. Ha nem ragadod meg egyik lehetőséget sem, akkor mindkettő könnyen elillanhat. Az érzelmi döntéseket nem tudod kikerülni, de szerencsére a keresztező lap Hold megfeleltetése rávilágít a jóság igazi arcára a vidámság és gondtalanság útját mutatva.

Mindenképpen számíts arra, hogy a kelyhek 7-es nem könnyít az utadon, valamint az uralomban lévő Hold instabillá, bizonytalanná tehet. Vedd észre, hogy kereszteződéshez értél, dönts amíg lehet! Ne várd meg a Ködöt, amelyre a lap alapjelentése hajlamosít. A lapon mindenhol a bűvészkedés nyomát látod (fej, szellem, kígyó, megközelíthetetlen vár stb.). Ne hidd el a kelyhekben megjelenő káprázatokat, dönts, és haladj tovább. A hetes alapjelentéseinek egyike, az alapos, megszerzett tudás szintén segít ebben.

Nagy esély mutatkozik egy boldog, szerelmes időszakra. Lásd meg és élvezd ki minden cseppjét, hisz erre a héten lehetőséged lesz! Vigyázz az illúzióval, mert ha hagyod magad megtéveszteni, lőttek az ígért örömöknek, és a heted álmodozással teli lidérccé válhat!