Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. július 31. – augusztus 6., kelyhek 10

Kelyhek X – (Keresztező lap a Kiegyenlítődés XIV)

2017. július 31 – augusztus 6.

A kártyavetésnél merjünk kreatívak lenni, ne ragaszkodjunk sablonokhoz, bátran találjunk ki saját módszereket. A “sémákban gondolkodás” nem engedi az ihletettséget, az intuíciót. Ezek nélkül sekélyes mondandónk nem segíti a kérdezőt, csalódást kelt benne.

Mi várható a héten?

Három nap még az első dekád “tisztaságát” (mondhatnánk Nap-hasítottságnak is, ha nem a mai félreértelmezett dualitással értelmeznénk) hozza, de csütörtöktől a Jupiter, mint a 2. dekád ura díszletezi a színpadot. Felerősödnek múltad tanulságai, amelyet a keresztező lappal kitűnően integrálhatsz életedbe.

A 10-es az 1-es felsőbb, úgymond égi megjelenése ápolja láthatatlan (nem Földi) kapcsolataidat. Mindenképpen erőt kapsz a kezedbe, és ezt tudatosan működtetheted. A kelyhek sorozat szíved kérdéseit is előtérbe helyezi.

A Kiegyenlítődés nagyarkánumként mérlegel, előkészít, ráérez. Száma a XIV, az 5-ös magasan ívelő számmisztikája, segít téged a megértésben, ezzel hetedet energikussá, gyümölcsözővé varázsolja. Teheti ezt azért, mert nincs közte és a főlap között ellentét.

A kelyhek 10-es asztrológiai megfeleltetése tökéletesen ráillik az utolsó négy napra, ugyanis szintén a Jupiter biztonságát fejezi ki egy kis Hold érzelmességgel. A keresztező a helyes mérték megtalálására ad neked lehetőséget és a Vénusz analógiájaként harmóniát biztosít a hétre.

A kiegyenlítődés felerősíti felelősségedet, így elkerülhetővé téve konfliktusokat, összeveszéseket. Hangulatos hét következik, élvezheted végre a körülötted lévők szeretetét. Munkahelyeden sem érhet támadás, tovább egyengetheted utadat akár előrelépést várva.

A Nap a hét elején megtanít elválasztani a lényegest a lényegtelentől. Számíts új kezdetre, most tudhatod, merre indulj, mire számíts! A kelyhek 10-es erejét leginkább a kapcsolatokban mutatja, ez megjelenhet a héten egy új szerelem képében is. Ha már van párod, szorosabbá válik kapcsolatotok. Ha nincs, számíts új szelekre, amelyek odafújnak neked valakit, akit már régóta megérdemelsz. Ne lepődj meg, ha a kezedet is megkérik!