Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. június 19-25., Csillag

Csillag XVII – (Keresztező lap az érmék királya)

2017. június 19-25.

Minden mindennel összefügg, csak sokszor nagyon nehéz észrevenni. Látszatra teljesen összefüggéstelen dolgok, események, történések mélyén komoly (sokszor karmikus) kapcsolódás fedezhető föl. Hogy te ebből mennyit fogsz észrevenni, azért pillanatnyi hangulatod, egészségi állapotod és “spirituális fejlettséged” felel. Az idézőjel a nagybetűs és nem a kommersz spiritualitásra vonatkozik, ahol azt hiszik, már olyan tudás birtokosai, hogy dönthetnek akár életről vagy halálról.

Mi várható a héten?

Az első három nap még az ikrek jegyét tapossa, persze egyre gyengülő hatásfokkal. Már tudod, hogy a váltás folyamatosan történik, így a 3. dekádos vízöntő Szaturnusz is egyre kisebb hatásfokkal üzemel. Már hétfőtől érezhetők az erősödő rák Hold energiái. Szerencsére a Csillag tisztasága tovább kísér a héten, lehetőséget adva hosszabb távú kifutásra.

A Csillag számmisztikai nyolcassága sallangmentes spiritualitással gazdagíthat, amely megragadására a keresztező érmék királya esélyt ad a héten. A királyok, mint tűz lapok a fejlődést és az erőt reprezentálják, tehát jól érzik magukat a Csillag reményeinek megvalósításánál. Az érmék királya a kötöttségeidről (főleg személyek vagy a belső férfi) és az igazi haladásról mesél, hisz munka és energia befektetése nélkül nem járhatsz a főlap “magasba” vivő útján.

A rák színpad előtérbe helyezi az érzelmeket, amelyeket az uralkodó Hold többnyire változékonyan követ. Ezt az ingadozást nagy mértékben csökkenti a Csillag. Így továbbra is van lehetőséged terveket kovácsolni, sőt biztatlak is rá. A Hold szeszélyességét, valamint anyagi világon kívüliségét még a keresztező is csökkenti úgy, hogy gondolatainkat a megvalósítandó célon tartja.

A Csillag egyik mitológiai képe Isis jóspapnői, akik mindenkor a tiszta szellemiséget és erkölcsöt képviselik. A lap a Jupitert is működésbe hozza megtöbbszörözve erőidet. Optimizmussal várhatod hosszú távú terveid megvalósulását.

Fontos láttatni hitedet, bizakodásodat környezeteddel, mert így passzívan ugyan, de ők is részt vehetnek a teremtő folyamatban. Most a Csillag negatív tartalmával az elégedetlenségtől sem kell tartanod, mert ellensúlyoz a keresztező érmék királyának gyakorlatiassága és biztonságra törekvése. Kellemes nyári hétre számíthatsz, a rák Hold negatív hatásait nem engedik a lapok szóhoz jutni.