Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. június 26. – július 2., kardok 4

Kardok IV – (Keresztező lap az Ördög XV)

2017. június 26. – július 2.

Megosztom újra veled az úgynevezett rossz lapokról szóló véleményemet. Örülj a “rossznak”, mert csak az képes előrevinni, fejleszteni, magasságokba repíteni téged. A lubickolás, semmittevés, hiába tűnik vonzónak, sehova sem visz, de arra pontosan elég, hogy lekésd az egész életedet!

Mi várható a héten?

A rák jegyében igen erős a Hold hatás főleg az első dekádban. A hét első hat napjának domináló érzelmeit a két húzott lap igencsak elviszi a mentális síkra. Főleg az elmét dominálják, persze a Hold érzelmei a félelmet is aláteszik. A hét vége felé már erősödsz, és átlátsz a káprázaton, nehezítéseken, mert a második dekád skorpió Marsa elegendő energiát és kitartást ad neked.

A lap asztrológiai egyezése a Szaturnusz az 5. vagy 6. házban. Tudjátok, rossz lap nincs, csak haladni kell a feladatok tengerében, amelyek téged emelnek, valamint isteni központodhoz közelítenek. A  4-es alapvető számmisztikai jelentése a változás. Változnod könnyű lesz, hisz volt két heted töltekezni a Csillag nem mindennapi energiáival. Igaz, hogy a Szaturnuszt a karma bolygójának tartják, de kiszámítható, logikus, mentes minden mesterkedéstől.

Akadályoztatást az 5-ös ház (elképzelések, vágyak, művészi képességek, örömök, gyerekek, szexualitás) és a 6-os ház (betegségek, munka, szellemi fejlődés) életterületeinél érezhetsz. Ha erősen figyelsz befelé, fegyelmezett vagy, akkor kivédheted a keresztező nehezítéseit, a káprázatot és félrevezetést. Az Ördög csak látványra félelemkeltő, ha a tanítást is észreveszed, megpróbálsz nem ítélni, nem hárítani, és megtanulod tudatoddal kontrollálni támadott elmédet.

A kardok sorozat főleg a gondolatokról szól, most a csend megtanulása van soron. A csendre, valamint az általa kapott időre is szükséged lesz, mert könnyebben megérthetsz dolgokat és időt nyersz a tervezésre. Mutat egyfajta kiszakadást, így tisztázhatsz helyzeteket a kényszerű pihenésben. Persze az Ördög nem fog helyzeteden könnyíteni, de ne félj, tudd, csak az eltökéltségedet, véleményeidet vizsgáztatják.

A négyes mindig a valóság szintjeit mutatja, tehát könnyen szervezhetsz, ellensúlyozhat, igazíthatsz bármelyik síkon (természetesen itt a téridőben). A kardokkal könnyen elvághatod a keresztező lap kísértését. A lap felhívás arra, hogy keresd meg életed gyenge, eddig elhanyagolt pontjait, és változtass végre.

Ennél kedvezőbb időszakot el sem képzelhetsz a megtervezésre, előkészítésre. A kardok sorozat józansága veled lesz. Dobd el magadtól a betokosodott, megrögzött problémákat, és tiszta elméddel űzd el az ördögi furfangokat, álságos sugallatokat. Már sokszor a gondolati szándék is elég a “jó” megvalósulásához.