Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. június 5-11., Nap

Nap XIX – (Keresztező lap a botok lovagja)

2017. június 5-11.

Igazán akkor élünk, amikor tesszük a dolgunkat még akkor is, ha csak egyfolytában pihenni vágyunk. Ne gondold, hogy a fizikai sík feltöltődésre való. Fejlődni, tapasztalni jöttél, és ehhez ki kell pattanni a kádból, karosszékből, semmittevésből. Aki nem tesz semmit, lemarad, nem halad, jöhet újra az anyagi világ téridejébe játszadozni.

Mi várható a héten?

Szinte az egész hét hozza a Vénusz érzelmekre hangoltságát, viszont vasárnap hatni kezd a Szaturnusz, amely a 3. dekád vízöntőjének ura. Elképzelhető, hogy rátalálsz a történések mozgatójára, okára, mert a húzott lap megvilágítja a karma bolygóját is. Az is lehet, hogy teendőid lesznek, amelyek nem az előre elképzelt derű útján teljesednek ki. Pontos határ a napok közt nem húzható, így már pénteken és szombaton is érezheted a Szaturnusz jelenlétét. A 10-es teremtését (1 + 9) torzítja a Nap, amely a dualitásnak csak egyik fele, tehát önmagában nem lehet tökéletes. Értelmezésének ezért mindkét felet (nő, férfi) tartalmaznia kell, nem vezet sehová bármelyik minőségbe való besorolása.

A Nap a tűz elemhez tartozik és így megegyezik a keresztező lap minőségével. A botok lovagja erősíti a Nap hatását, képessé téve téged eddig nem felfedezett, hozott képességeid megtalálására, biztosítva a fejlődésedet. Általánosságban a lovagok a levegő elemhez sorolandók, így erősítve a Nap által mutatott tanulási terveidet. Negatív oldala is van, mert ha túlzásba viszed, vakít, szárít és éget! Jól használva a fény megmutatja életedben a hézagokat, repedéseket, esélyt adva fejlődésre, további tanulásra.

A keresztező mentális minőségű, örökmozgó botok lovagja ihletettséget adhat munkádban, ami lelkesedésben és ötletekben nyilvánul meg. Az ifjabb korosztály is színre léphet életedben nemtől függetlenül, de az is lehet, hogy szenvedély költözik magánéletedbe vagy munkádba.

Asztrológiai megfeleltetése a Nap az ötödik házban. Ez a ház párhuzamként behozza az oroszlán állatövi jegyét is az értelmezésbe. Erőt, örömöt, játékos kreativitást képvisel.

Életedben megjelenhet egy igazán kikapcsoló nyaralás vagy akár az egyre nagyobb biztonságra törekvés. Az is elképzelhető, hogy kényeztetésben, törődésben részesülsz.

Új lehetőség van a láthatáron, amit gyorsan megragadsz és igyekszel a maximumot kihozni belőle. Bármi történik, tisztán fogsz látni, és a keresztező lap erős aktivitásával, tettrekészségével eljutsz a megoldásig. Most végre van lehetőséged nekiugrani feladatoknak, amelyeket eddig tologattál.