Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. május 1-7., botok 9

Botok IX – (keresztező lap az érmék IV)

2017. május 1-7.

Szeretném megkérdőjelezni a nagyarkánumok mindenhatóságát hirdető nézeteket. Tény, hogy markánsan jelzik a hatásokat, de kisarkánumok nélkül az árnyalatok hiányoznának a megfejtésből. Nagyon sokszor az általuk megrajzolt nüanszok hozzák az igazi megértést.

Mi várható a héten?

A botok 9-es tűz minőség, de a képen látható pihenő alak mégsem az áradó energiákat idézi. Balra a múltba néz, amely már megszerzett tapasztalataidra utal. A jang energiák mégsem annyira kemények, sőt a befogadás is jelen lesz a mindennapjaidban. Mindenképpen kitartást vár el tőled.

A bika 2. dekádjában megjelenik a Merkúr levegőssége, amely szintén áradó, így harmonizál a botok minőséggel. A szűz földisége analóg a keresztező lap érmék sorozatával.

A 9-es szám jelenti a szellemiség teljességét, ahol már téged sem a szándék vezet, hanem a bölcsességed végtelensége. A keresztező lap számmisztikai négyese ront a képleten, mert merevvé tehet a gondolkodásban és nehézkessé a cselekvésben. Az érmék 4-es szerint ragaszkodsz is egyben, de ebben már felsejlik az elbukás félelme.

A bika időszakban hajlamos lehetsz anyagi javaidat számba venni. A vagyon kénytelenül bevonzza a féltést. Már régóta úton vagy küzdesz és most jött el a kérdőjelek ideje, vajon megéri mindez?

A kártya megerősödésedet is mutatja ebben a pihenő időszakban, és további kitartásra szólít fel. Ha kitartasz, a meghaladás és felülemelkedés sem marad el. Szusszanhatsz, kaptál időt a régi, kipukkadt elvek restaurálásra.

A hét legfontosabb tanítása: a múlttal csak addig érdemes foglalkoznod, amíg nem tép fel régi sebeket.