Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. május 15-21., érmék 2

Érmék II – (Keresztező lap a kardok VII)

2017. május 15-21.

Nincs determináció, senki sem uralkodik rajtad, csak akkor, ha így képzeled vagy egyszerűen hagyod, alávetve magad a másik embernek. Vedd kezedbe a sorsod, ne más irányítson, mert csak te tudhatod egyedül az utad. Ha mégsem tudnád, hidd el ösztönösen is rátalálsz.

Mi várható a héten?

A bika utolsó dekádjában a Szaturnusz előhozhatja jövővel kapcsolatos félelmeidet vagy akár bizakodóvá is tehet. A Vénusz mint uralkodó továbbra is dominálja napjaidat, figyelmedet a vágyak, a szeretet, sőt a birtoklás felé terelve.

A húzott lap számít elsődlegesen, még az égboltot is felülírhatja. Az érmék sorozat földiségével erősíti a bika már hamvadó energiáit. Számmisztikailag a 2-es a horoszkóp második házát hangsúlyozza (mundán ház szerint szintén bika) visszahozva az anyagiakkal való munkálkodásod kérdését.

A kardok 7-es keresztezése sajnos inkább negatív irányba befolyásolhat, hajlamossá téve túlzó félelmekre, amelyet olyan magas fokon is művelhetünk, hogy erőink ténylegesen csökkennek. Nem mindig tisztázott, hogy elszenvedjük vagy adjuk a keresztező által behozott árnyakat. Jó hír, hogy ez az ellenlábasság csekély energiát képvisel és megvalósulási lehetősége kevesebb mint 20 százalék. Mégis légy óvatos, mert nem őszinte valaki a környezetedben.

A 2-esek igyekeznek megőrizni az egyensúlyt duális világunkban, de kibillenés mindig tapasztalható mindkét irányba. Döntések állnak előtted, amit gondolhatsz komolyan, de lazán is vehetsz. Az irány függ lelkiállapotodtól, amely lehet rugalmas és lehet túl merev is.

Ha tartóssá válik valamelyik oldal, vigyázz, mert a félvállról vétel felelőtlenné és könnyelművé tehet. A legnagyobb valószínűsége annak van, hogy két életterület aktiválódott életedben, és nem tudsz választani. A lap jó oldala általában a kapcsolatokban mutatkozik meg, most ezen a területen gondtalan hétre számíthatsz.