Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. május 29. – június 4., érmék 7

Érmék VII – (Keresztező lap a kardok IV)

2017. május 29. – június 4.

A tarot lapjai nem beskatulyázhatók, intuíció által működnek. Természetesen a sorozatok minősége, a számok jelentése, a szimbológia, az asztrológiai égbolt stb. megtanulandó, de ezeken kívül egyéni értelmezést kíván. Persze csak az használja, aki szereti és biztonságot szerzett a gyakori használatban. 

Mi várható a héten?

Az első három nap még erős ikrek hatású, de csütörtöktől a mérleg Vénusz érzelmesebbé tesz téged.

A 7-es számmisztikája feltételezi tudatosságodat, amelyet tapasztalati úton szereztél. Ez a tudás nyugodttá és magabiztossá tesz annak ellenére, hogy a kardok 4-es keresztezése valóságos félelmeket generálhat. (Már tudod, a keresztezés hatása legfeljebb 20 %). A keresztező lap eléd teszi a megoldást, kér téged, hogy a józan ész erejével oldd meg elhanyagolt problémáidat, változtass a hozzáállásodon. A négyes számmisztikája önmagában szintén a változtatást sürgeti a realitás szintjén. Még színpadod (élettered a tárgyakkal  és emberekkel) teljes átalakítása is benne van a levegőben.

A botjára támaszkodó alaknak lehetnek kétségei, ezért állt meg munkájában. Jó jelzés lehet ez neked, a kártya szinte kéri tőled a türelmet, mert túlzott akarattal és aktivitással nem érheted el a megfelelő eredményt. Az is lehet, hogy monoton munkádban eljött az a pillanat, amikor az ikrek érzékenységével felteszed végre a kérdést: miért csinálom, hova hajtok, szeretem egyáltalán?

Az érmék sorozat stabilitása mellett nem elhanyagolható érzékenységet hordoz. Rejtett jelentés lehet a pihenés vagy szüneteltetés szükségessége. Érdemes ezt komolyan venned, mert a keresztező lap a kényszerpihenőt is jelentheti. Én a helyedben szabadságra mennék, egy megérdemelt pihenés mindig jól jön. Regenerálódás, feltöltődés nélkül nem sokáig lehet bírni.

Tanácsolom neked, ne hamarkodj el semmit, jól fontolj meg mindent, dönts a helyzetnek megfelelően! Ha így teszel, érvényesülni fog a lap alapjelentése, a lassú, de biztos fejlődés.