Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. május 8-14., botok 2

Botok II – (Keresztező lap az érmék királya)
  
2017. május 8-14.

Normális törekvés a kommunikációban (pszichológusi kapcsolat, kártyavetés, horoszkópelemzés stb.) a másik ember emelése, segítése, ahol mégsem adjuk a kereső szájába a választ. Egyértelműen negatív helyzeteket sem lehet csak rosszként szemlélni. Bár már tudod, hogy hasított világunkban rossz nélkül nem történik semmi, de te csak továbbra is heverészel, bambulsz, egyszóval nem fejlődsz. A jó csak van, motivációja szinte semmi. Persze nem biztatlak arra, hogy vágyd a rosszat, de hidd el, a benne rejlő hatalmas energiák fognak téged igazán előrerepíteni.


Mi várható a héten?


Az első két napban még a bika 2. dekádjának szűz Merkúr energiái dominálnak, de a többi öt napban a 3. dekád bak Szaturnusza veszi át a karmesteri pálcát. Természetesen a botok 2-es átalakítja az asztrológiai térképet, néha annyira, hogy rá sem ismerünk. Most viszont nem így van, mert passzivitása és semlegessége analóg a bika időszakának olykor energiahiányos leírásával.


A képen látható férfi aktívnak nem mondható, mereng, de a 2-es számmisztikája jelzi az érzelmi két-ségeket. A botok sorozat elevensége azonban tetterőt is rejthet, így könnyítve neked ebben a kissé betokosodott időszakban. A kettes a dualitás megtestesítője, olyan mint a Hold. Várhatóan választhatsz az ilyen vagy olyan, az így vagy úgy lehetősége között, és ez itt nagy segítség.

A keresztező érmék királya összecseng az égbolttal, hisz asztrológiai megfelelője a bika jegyében uralkodó Nap, amely gyarapodást, megvalósulást hozhat életedbe még akkor is, ha a keresztező megvalósulási aránya 1/6.

A 2-es billenése mindig bevonzza az egyensúlyba hozás lehetőségét. Úgy vélem, a választás a tied, és ez egy távoli jövőből visszanézve válik értékelhetővé számodra. Választhatsz a további halogatás valamint az azonnali cselekvés között, amelyre esélyt kapsz az érmék királyától.


Ki kéne végre mozdulnod biztonságosnak vélt valóságodból, már csak azért is, mert egyáltalán nem élvezed. Érzelmes börtönödből lépj a tettek mezejére, és meglátod a siker sem marad el. Az is nagy segítség, ha mindezt gondolatban teszed, mert a tudati munka szintén rávilágít lehetőségekre, miközben felrezegteti egész valódat.