Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. március 13-19., Mágus

Mágus I. – (Keresztező lap a kelyhek IX)

2017. március 13-19. – július 3.

Minden körülmény érted van, neked szól. Ne légy elégedetlen, ha valami neked éppen nem tetszik vagy ellenérzést vált ki belőled! Az adott helyzeteket, szituációkat fogadd el, és hozd ki belőlük a maximumot!

Mi várható a héten?

A halak utolsó dekádjában a Jupiter mellett a Mars is megjelenik, mint a skorpió ura. Érzéseid a Mars hatására irányt kapnak, megerősödnek, stabilizálódnak, a halakra jellemző nagyobb kilengések csökkenni látszanak. Kisebb lesz az amplitúdó még úgy is, hogy a keresztező lap az érzelmi sorozat, a kelyhek egyike.

A Mágus 1-es számmisztikai minősége már a hasított világ dualitásában a férfi erőt jelképezi. Ez persze viszonyítás, hisz női erő is van, amely semmivel sem alantasabb minőség. A Mágus asztrológiai megfeleltetése az erőt sugárzó Nap egybevág a 3. dekád Mars uralmával. Valami megindul, mozdul körülötted és te képes leszel figyelni, beavatkozni, esetleg új irányt adni. Ne feledd, a Mágus képességeit, eszköztárát megkaptad a hétre, tőled függ, mit teremtesz vele!

A keresztező kelyhek 9-es segít kiélvezni ezt az időszakot, de vigyázz, mert néha túlzásokra hajlamosít! Alapjelentésben az élet élvezetét és humort hoz a mindennapokba. Általában egy boldog időszak jellemzője.

A mentális képességek, az erő, és az érzelmek is jelen lesznek a héten hangsúlyozva a hármasságot. Ha férfi vagy hódíthatsz, ha nő, akkor csábíthatsz, vonzerőből nem lesz hiány. Magadon is dolgozhatsz, leküzdheted gátlásaidat, szembenézhetsz problémáiddal, hisz tudod, hogy csak feladatok vannak. Bőven lesz lelkierőd, használd ki vágyaid megvalósításánál!

Harmonikus időszakra számíts, mert látod minden tényező együtt van a boldoguláshoz, teremthetsz mentálisan és érzelmileg egyaránt!