Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. március 20-26., botok ásza

Botok ásza – (Keresztező lap az Akasztott ember XII)

2017. március 20-26.

A fény mindig remény, van kiút az alagút végén, végtelensége azt jelenti, legyőzzük (legyőzhetjük) a sötétséget. Természetesen ezt csak a dualitás világában írhatjuk, és így nem is igaz, mert sötét nélkül nem létezhetnénk, hisz valójában csak az éjjeli alvás pihentető. A tobozmirigy hormonkiválasztása szintén csak sötétben lehetséges.

Mi várható a héten?

A botok sorozat tüze, lángja késztetett a bevezető választására. Ne feledd ezek csak láttatások az elméd számára, mert képek (képzelet) nélkül nem tudja felfogni a teljességet, az univerzum valóságát. A hétfő a halak elköszönő társaságában még adhat neked a keresztező Akasztott ember miatt homályos fogság érzetet, de erre a többi napon nem kell számítanod.

A botok ásza kezdőlapként tiszta alapminőség, de a sorozat végén értelmezve már megérkezett teljességként tárgyalhatjuk. Egyesként teremtőerővel bír, amelyet a kos jegyében igazi akaraterőként üdvözölhetsz, amely a tudatosságot sem nélkülözi. A kos uralkodója a Mars tovább fokozza az ászok amúgy is nagy energiáját. Lesznek lehetőségeid, sőt eddig elnyomott képességeket is előhozhatsz. Figyelned kell magadra, nehogy túllobbanjon a láng és az építés helyett rombolás legyen az eredmény. Szükséged lehet a türelem gyakorlására, amely igazi kihívás ebben a kitörésekre hajlamosító, energetikailag felfokozott időszakban.

Vállalkozókedvben nem lesz hiány, hetedet végigkíséri a jókedv és a lelkesedés. Lendületed most eljuttat bárhová, ha racionális céljaidat akarod megvalósítani. Kapcsolataidban óvatosan a temperamentummal, nehogy perzselés legyen a vége! Ne félj, akkor sem kell végzetes következményekkel számolnod, ha elszállsz. Fontos szabály, hogy csak olyan ügybe fektess botok ásza energiákat, amelyet előzetesen erkölcsileg már jóváhagytál!