Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. március 27. – április 2., Erő

Erő VIII – (Keresztező lap a Csillag XVII)

2017. március 27. – április 2.

Van hol-nap? Ha van, akkor hol? Nap vagy egy nap? Hol a Nap kérdésre a válasz, ott ahol éppen lennie kell a mostban.

Mi várható a héten?

Az Erő középső körös nagyarkánum. A keresztező lapot, a Csillagot védőlapként is értelmezhetjük. Az Erő és a Csillag harmonikusan működnek együtt, így minden tekintetben nagyszerű hétre számíthatsz. Az első öt nap erős koshatásokkal telik, ami növeli ambícióidat, sőt ezt a pörgést még élvezed is a 8-as számmisztikájának köszönhetően. Aki olvassa az előrejelzéseket, tudja, hogy a nyolcas a legmagasabb érzelmi szint.

Az Erő nagysága igazán a mindenen való győzelmet jelenti, amelyet nem a férfias Mars segítségével, hanem az Erő nőies szelídségével érhetsz most el, sérülések, fájdalmak nélkül. A hétvégén a középső dekád oroszlán Napja érdekes egybeesést mutat a lapon látható oroszlánnal.

A Csillag szintén nyolcas számmisztikája (XVII=1+7=8) tovább fokozza a Nagy Megszelídítő (Erő) erejét. A hét a női lágyságnak, szeretetnek, egybefonódásnak a sikere lesz. Szombaton és vasárnap a Nap már irányt ad a Mars energiáinak, amelyek inkább befelé, mint kifelé hatnak. Így az erők koncentrálódva belső harmóniát adnak neked. Képes leszel végre felszámolni a belső feszültséget, amelyek eddig nem engedték erőtartalékaid felszabadulását.

A lapon látjuk, hogy Kyrene legyőzi az oroszlánt, így mutatja neked a bátorság  állandóságát feje fölött a végtelen jelével. Egész hetedet a tettvágy és a “formában levés” jellemzi. Most életed szinte bármely területén csúcsra juthatsz. Kísérni fog az öröm és az állandó teremtés.

A lap oroszlánja az állati ösztönöket, az istennő a teremtő tudatot jelképezi, így tiszta tudatod győzelmét a sokszor félelmetes erőid felett. Képes leszel transzformálni, magasabb szintre emelni a belsőd eddigi megfékezhetetlen energiáit!