Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. március 6-12., érmék apródja

Érmék apródja – (Keresztező lap a kelyhek VI)

2017. március 6-12.

Az a kártyavető, aki “megmondtam a frankót” hozzáállással működik, nem számol erkölccsel, morállal, karmával (ok-okozati összefüggéssel). Önmagát fényezi, egóját duzzasztja, nem segít, csak szerepel. Elfelejti, hogy nem róla szól a kártyavetés, hanem arról, aki segítséget kér tőle.

Mi várható a héten?

A halak második dekádjában vagyunk, a Jupiter jelenlétét színezi a Hold. E két bolygó együttes jelenléte érzelmi túlsúlyt eredményez. A Jupiter sokat ad, így a jelenlévő Holdból is, és erre még a keresztező lap szintén rásegít a vízelemet szimbolizáló kelyhek sorozattal. Biztos lehetsz abban, hogy érzelmekből nem lesz hiány.

A keresztező 6-os számmisztikailag az emocionális hatások száma, de közben érinti a szellemi szintet, főleg a megértést. A lélek számaként könnyíti az intuíciót. Általánosságban az apródok legjobban a föld elemmel hozhatók kapcsolatba, amelyet az érmék sorozat csak erősít. Ennek köszönhetően a héten az érzelmek bősége ellenére stabilitás várható, nem könnyen fognak téged kizökkenteni. Mégis érezni fogsz oldódást a földi kötésekben, mert a hatos asztrális és szellemi szám.

A képen látható alak a jövő felé fordul bízva eddigi tapasztalataiban, megéléseiben. Az arcról a bizalom is sugárzik, várja egy kiváló alkalom megérkezését. Te is bízzál, a héten jó alkalom kínálkozhat egy új munkahely megtalálására, jó pénzkereseti lehetőségre. Az érmék apródja asztrológiailag az Uránusszal is kapcsolható, amely új impulzusokat, lehetőségeket teremthet neked.

Legyél nyitott, fogadd el mások segítségét.

A héten a már meglévő kapcsolatok erősödhetnek, érezni fogod, hogy valami mozdul hatva érzékeidre. A laza kapcsolatban is előrelépés várható.