Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. november 6-12., érmék 3

Érmék III – (Keresztező lap a kardok VI)


2017. november 6-12.


Az asztrológia tudománya előnyt élvez más spirituális (vagy annak mondható) módszerek mellett. Hidd el, “jó” kezekben minden tökéletes, az intuíció beragyogja a tudat árnyait. A kártyavetés sem nélkülözheti a hozzáértést, a beleérző képességet, sőt a pszichológia és filozófia tudományának ismeretét sem. Igazán a minőség, a hozzáállás és az alázatosság tesz különbséget az ezotéria gyakorlatában működők sokasága között. Lehet jól-rosszul csinálni, lehet építeni vagy kárt okozni.


Mi várható a héten?


A skorpió második dekádjában (halak) járunk. Az érmék 3-as asztrológiai megfeleltetése a Jupiter és a Mars, szinte teljesen megegyezik az égbolttal, ahol a Jupiter a halak, a Mars pedig a skorpió uralkodója. Változásoké lesz a főszerep, és ezek az új tapasztalatok építeni fognak téged. Kitartást és energiát is kapsz az előrelépéshez, de nem biztos, hogy a haladás túl látványos lesz.


A kártyán 3 alak látható és ez a csapatjáték fontosságára hívja fel figyelmedet. Magányosan nem érdemes próbálkoznod, mert kicsi az esély a kedvező kimenetelre.


A kardok 6-os asztrológiai megfeleltetése szintén a Mars, változást ígér, erősíti a főlapot, így energiákban dúskáló időszakra számíts. Emellett a keresztező nyugodtsággal (egy várhatóan nyugalmas héttel) is megajándékoz, ennek következtében a hibázás lehetősége a minimumra csökken.


Mindkét lap számmisztikája növeli szellemi aktivitásodat. Hozzáállásoddal nem lesz probléma, szívesen teszed a dolgod. A keresztező 6-os hatékonysága hozzáadódik a 3-as sikerorientáltságához, ezért az eredmények sem maradnak el mellőled.


A kardok 6-os legfontosabb üzenete, hogy hagyj fel olyan csatákkal, amelyek sehová sem vezetnek, és nem segítik fejlődésedet. Ezek csupán szélmalomharcok, csak a drága idődet pazarlod velük.


Az érmék 3-as legfontosabb üzenete, hogy tapasztaltaidat építsd be életedbe és a tanulság már a meglévő készletben álljon mindig rendelkezésedre. Most lesz lehetőséged megtanulni az adás-kapás közti helyes egyensúlyt.


A héten a főlap árnyoldalával, a mások fölé emelkedéssel nem kell számolnod, mert a keresztező is a magaddal való foglalkozás fontosságára, a lelki békéd erősítésére fókuszál. Néha a kardok 6-os bizonytalanságot, félelmét is meg kell élned, de ne félj, ezt csak a hirtelen változás okozhatja, amelyet, most a főlap gátol stabil hozzáállásával.