Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. október 16-22., Csillag

Csillag XVII – (Keresztező lap a Főpap V)


2017. október 16-22.


A csillagom megszólítás túlmutat a kedveskedés sokszor hamis látszatán, mert az ősi idők mindenségével ruház fel még akkor is, ha nem vagy tudatában. A kozmikus összetartozás, az intelligens örök egység szimbolikáját érezheted meg benne. Sokszor ferdül jelentése, de ez azon a félreértésen alapul, hogy egyedüliségét magányosnak érzed, pedig csak az egyéni, megismételhetetlen sorsfeladatodat mutatja.


Mi várható a héten?


Mindkét lap nagyarkánum, így fontos, súlyozott hétre számíthatsz. A főlap számmisztikáját a lapon látható nyolcágú központi csillag (Szíriusz) jól hangsúlyozza. A 8-as lelkisége már a mentális megismerés útjára visz téged, csak nyisd rá végre a szemed a valóságra. A Főpap ötös központisága, szilárd alapokat ad a kezedbe. A látszat ellenére nem nélkülözi az érzelmeket sem, mert számmisztikája átvezet az anyagi dimenzión.


A teljes hét a mérleg 3. dekádjában (vízöntő) telik, végig belopva a Szaturnusz sorsfeladatait, amelyeket a Csillagnak köszönhetően magas hatásfokkal megfelelő színvonalon teljesítesz. Asztrológiai megfeleltetése a 11-es ház (a vízöntő mundán háza) szintén a Szaturnusz és az Uránusz hatását erősíti. A keresztező asztrológiai analógiája a Nap, amely segít neked tisztán látni, tervezni és megerősödni.


A Csillag tisztasága nem engedi a Főpap árnyoldalait kibontakozni, így hited világossága átragyog az egész héten, megvilágítva feladataidat, kinyitva számodra egy szélesebb horizontot. A hét lapja ösztönöz, akár új tevékenységet hozhat, és a Főpap mindehhez a sikerek elérését ígéri. A főlap árnyoldalát, a pihenés nélküli állandó tevékenykedést szerencsére a Főpap tartja féken.


A hét vége felé már átérződik a következő állatövi jegynek, a Skorpiónak a stabilitása a néha túlságosan energetizált, kardinális mérleg mellett.


Lesz jövőképed, megfelelő hited az úton, jó eséllyel várhatod álmaid megvalósulását. A keresztező lap többlet energiát ad neked, ha még továbbhaladásodhoz szükség van további egyengetésre, csinosításra, kozmetikázásra.


Élvezd ki ezt a nyugalmas mérleg időszakot, a Vénusz uralmának művészi gazdagságát, a Csillag örömét, derűjét és a Főpap utadat egyengető erejét.