Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. október 2-8., Remete

Remete IX – (Keresztező lap a kardok VII)


2017. október 2-8.


Mivel a mérleg állatövi jegyben járunk, szeretnék pár szót mondani e jegy szülötteiről. Egyben megegyezhetünk, a szépség mint ideál mindenképpen szerepet játszik életükben. Sokszor kíváncsiak, élményeiket nagykanállal igyekszenek begyűjteni. Negatív aspektusát tekintve lehetnek különcök, szeszélyesek. A művészet fontos számukra, vagy aktívan, vagy passzív műélvező módon.


Mi várható a héten?


Hivatalos számítás szerint az első nap kivételével a mérleg 2. dekádjában járunk, de már hétfőn is bőven számolhatunk a Szaturnusz ténykedésével. A Vénusz továbbra is uralkodik, de a Vízöntő Uránuszának hirtelensége is teret kér magának. Az Uránusz nem tűr kereteket, szétfeszít, szellemedet igyekszik felszabadítani. Érdekes a Vízöntő (mérleg második dekádja) e két uralkodójának együttese, minden esetre tény, hogy a Szaturnusz képes a legjobban lassítani az Uránusz kitöréseit.


A Remete asztrológiai megfelelője Szaturnusz a vízöntőben, amely most analóg az égbolttal. A héten magaddal foglalkozol, visszahúzódsz, nyugalomra van szükséged, hogy újult erővel, tisztán látva folytathasd tevékenységeidet. Észnél kell lenned, mert a kardok 7-es keresztezése nehezít, félremagyarázással félelmet ébreszthet benned. Tiszta ötletekhez egyedüllétre van szükséged, de vigyázz, mert a keresztező lap csalhat, olykor erkölcsi tisztaságodat is megkérdőjelezheti. Szerencsére a Remete erős nagyarkánumként uralja a helyzetet, sőt a Vénusz hatások érzelmeket is vegyítenek helyzetedbe.


A két lap együtt hatva magányosságot is jelenthet, ami természetesen nem idegen tőled, akár élvezheted is.


A főlap 9-ese számmisztikailag égi minőség, “felsőbb” dimenziókból érkező sugallatot, vezetést, ihletettséget jelent. Terveid, cselekedeteid nem nélkülözhetik a kilencest a siker felé vezető úton.


A Remete tudatossága még a legkiélezettebb, nagy volumenű szituációkból is kiemelhet téged, de csak akkor, ha megfelelő időt és szellemi energiát szánsz a megoldásra. Mindehhez belső zárlatra, visszavonulásra van szükséged. A kapkodás, az Uránusz gyorsasága most kevés, mert a keresztező lap nem éppen makulátlan malmára hajtja a vizet.


A Vénusz hatással is számolva a héten kapcsolatod minőségi emelése is bekövetkezhet a Remete bölcs belátásának köszönhetően.