Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2017. október 23-29., kelyhek 7

Kelyhek VII – (Keresztező lap a Nap XIX)


2017. október 23-29.


A káprázat mindig az elmédet andalítja el, meghagyva neki az irányítást, az okoska hozzáállást. Figyelmed gyengülése, az itt és mostból való kiesése tompítja tisztánlátásodat, esélyt adva nem létező félelmek erjedésének. Láss túl az elmén, ne csak az érzékszerveidnek higgy!


Mi várható a héten?


A skorpió időszak stabil és megegyezik a kelyhek sorozat víz elemével. Az uralkodó Mars nem hagyja a kelyhek 7-es által képviselt káprázatot elhatalmasodni. A keresztező Nap tisztaságával szembe megy a a főlap varázslataival, igyekszik leleplezni azokat. Várhatóan te is rájössz a környezetedben zajló manipulációkra és sikerrel számolod fel ezeket. A Nap második körös “égi” nagyarkánumként aktiválja figyelmedet, generálja belső tisztulásod.


A skorpió második uralkodója a Plútó, addig próbálgat téged, amíg meg nem erősödsz vagy fel nem adod. Felépít, lebont, ha akarod, hanem.


A kelyhek 7-es asztrológiai megfeleltetése a Neptunusz, mint a ködösítés nagymestere. Ennek ellenére mégis van esélyed arra, hogy a kelyhek 7-es kedvező arcát mutassa, és élvezhesd a Nap támogatását és valóságra irányuló törekvését.


Ez az a pillanat, amikor a keresztező nagyarkánum többet adhat neked a vártnál, általa megértheted a főlap gerjesztette homályt. Segítségével nem eshetsz a csábítás hálójába, sőt megláthatod egy kedvező szerelmi időszak eljövetelét is. A héten a 7-es számmisztikája ígérheti “nagy dolgok” eljövetelét, amely nem illúzió többé.


A főlap egyik problematikája, hogy egyszerre több elképzelésed megvalósulását várod, de nem teszel eleget értük. Persze nem is tehetsz, mert lehetetlen két lovat egyszerre megülni.


Számíts a kelyhek 7-es által hozott álmokra, amelyek a Napnak köszönhetően tudatossá válhatnak, ezzel segítve elképzelt megoldások valósággá válását.