Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. április 16-22., kelyhek apródja

Kelyhek apródja – (Keresztező lap a Diadalszekér VII)


2018. április 16-22.

Mérlegelni fontos. Ha nem foglalkozol vele, a dolgok csak megtörténnek irányítás nélkül. Ha nem avatkozol be egy folyamatba, igazán nem várhatsz el semmit, nem áhíthatsz, egyszerűen kívülálló maradsz. Akkor kinek is az életét éled. Azzal tartozol magadnak, hogy legalább fontosnak hidd. Vágyak, elképzelések nélkül nincs energia, így azt sem várhatod, hogy kilőtt nyilad célt érjen.


Mi várható a héten?


A hét vége felé a jegyváltás élénkíti a kelyhek apródját, mert a földjegyű bikához jobban illik a kelyhek sorozat vizessége, mint a tüzes koshoz. Érzelmeid megérkeztek, erősödnek, de még az irányultságra várni kell. Azt is mondhatjuk tudod, mit akarsz, már csak a startgomb megnyomása előtti ellenőrzést végzed. Érzéseid inkább barátiak, nem a szerelemről szólnak. Várhatóan segítséget kapsz, és túl jutsz a nehézségeken.


A Diadalszekér asztrológiai megfeleltetése a kos jegye, így a hét elején igazi fényében tündökölve segít neked. Megtalálhatod utadat, beteljesíthetsz régóta húzódó vágyakat. Spirituális értelemben az asztrál sík, az álmok dimenziójának lapja. Megvalósíthatsz bármit, amiről eddig csak álmodtál! A Diadalszekérrel megtalálod utadat, de nem biztos, hogy ínyedre való változást hoz. Az irányt te döntötted el, járd végig, tarts ki, gyarapodni fogsz!

A kelyhek apródjának analógiája a Vénusz. A hét vége felé hatása maximumot mutat, hisz a bikába lépve a Vénusz lesz uralomban. Ha egyes házas vonatkozása érvényesül, akkor építő jelleggel csiszol, és tapasztalatokkal gyarapít téged. 5-ös házas jellemzője az önfeledt játék, de túlzásba esve árnyoldalának a gyerekességnek csapdájába eshetsz.

A főlap olyan időszakot ígér, ahol még nem dőlt el semmi, ha kell, könnyen változtathatsz. Figyelned mindenképpen kell, nehogy a keresztező árnyoldalában az álmok birodalmában landolj. (Ellenben, ha nehéz időszakod van, akkor pont az árnyoldal lökhet át a kényelmetlen szorításon.) A kelyhek apródja segíthet neked abban is, hogy megmutatja még nem teljesen kész jellemvonásaidat, amelyet most jó eséllyel fejleszthetsz tovább.


Gazdagító hét vár rád, akkor se add fel, ha nehéznek véled!