Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. április 2-8., Ördög

Ördög XV – (Keresztező lap a Világ XXI)

2018. április 2-8.

A rossz relatív értelmezése magasabb filozófiával közelítve semleges, ugyanazon minőségcsoport egyik pólusa. Párja a jó, amely csak fizikai szinten célértékű, más nézőpontból energiája csökkent, mert nem sarkall nagyobb teljesítményre, és inkább kényelmessé tesz. A rossz előremutató, mert kénytelen vagy tenni, cselekedni, hogy változtass negatív helyzeteden.

Mi várható a héten?

Az Ördög energiáit nagymértékben visszafogja a Világ. A kos Mars ura cselekvésre késztet téged, a Nap mint a 2. dekád ura segít feldolgozni, megértetni veled a történteket, sőt terveket szőve indulhatsz tovább. Energiád olyan, mintha nem akarna kifogyni, de az Ördög alacsony etikája kívánni valót hagy maga után. Hajlamosíthat érdeked szerinti cselekvésre erkölcsi helyzetek felmérése nélkül, vagyis senkit sem veszel figyelembe, átgázolsz másokon.

Szerencsére a Világ, mint a megérkezés lapja ezt nem engedheti, mindig felülvizsgálatot kér tőled. Elég tudatosítanod, hogy helyzetedért felelős vagy. Az Ördög azt az erőt jelképezi, amit le kell győznöd, hogy érzelmeidben megerősödve haladhass utadon. Többnyire csendes óráidban lep meg, amikor elméd elkápráztat és a káprázatot valóságnak véled.

Számmisztika szerint hatásokban lesz részed bőven, de a keresztező tompítása működik, és csak negatív érzések formájában jelentkezik nálad. Persze pillanatnyi lelkiállapotodtól függ, mennyi hitelt adsz ezeknek. Sokszor csak harag van a lelkedben, amelyet nem kell feltétlenül kifejezésre juttatnod. Ha a töltést kiveszed, csak az energia marad, amelyet bármire felhasználhatsz.

Asztrológiai megfelelők a Plútó (Ördög) és a Jupiter (Világ). A keresztező magasabb dimenziók üzenetét közvetítheti, de csak akkor, ha irányultságod erre hajlamosít. A Világ segít téged teljességed érzetében, még a főlap negatív árnyaltsága ellenére is.

Csak magadra számíthatsz! Félreértelmezhetsz sok mindent, mégis bízz magadban! Ha sikerül uralni érzéseidet a Világ lapjának energiáival, akkor munkás, mindent tisztázó hétre számíthatsz.