Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. április 23-29., érmék 4

Érmék IV – (Keresztező lap a botok VII)

2018. április 23-29.

Örök kétely, a mit tegyek problémája. Az első hibát akkor követed el, amikor mások véleményét meghallgatod. A második végzetes hiba, hogy betartod a tanácsokat, és azok szerint cselekszel. A Te életed, gondolataid, érzéseid csak neked szólnak. Más nem érti, mert a saját szűrőjén sterilizálva jut el hozzá. Arról nem is beszélek, hogy képtelenség gondolataid, érzelmeid százszázalékos megfogalmazása. A hét dilemmáit nem érdemes közös üggyé tenni, oldd meg magad, képes vagy rá!

Mi várható a héten?

Az érmék sorozat és a bika állatövi jegye föld jellegű energiákat működtet. Harmóniában vannak egymással, a Vénusz uralma mellé bejön a Szaturnusz, mint az érmék 4-es asztrológiai megfeleltetése. A keresztező a Merkúrt és Marsot adja a héthez.

A négyes számmisztikája a kézzelfogható valóságot hozza eléd, kiegyensúlyoz, elemzően változtat. Az anyagi javakhoz, pénzhez való görcsös ragaszkodás is jellemző lehet rád a héten, persze felhívja a figyelmedet helyzeted elfogadására: csak azt szeretheted, amid van, de az élet megy tovább akkor is, ha csökken a vagyon. Megfontoltságot feltételez, bár a keresztező botok 7-es harcra kész (Mars), jó taktikai érzékkel (Merkúr) lát el, sikerrel kecsegtet. Lehetnek körülötted irigyek, de a keresztező segítségével és a bika Vénusszal nyerésre állsz. A keresztező jó energiákat feltételez, kiegyensúlyozottá tesz.

Az érmék 4-es akkor jelenik meg, ha készülsz valamire, aminek a kockázata sem elhanyagolható. Párkapcsolati, munkahelyi, szakmai küzdelmeket is jelölhet, bár nagy eséllyel károk nélkül kerülsz ki a bonyodalmakból. Nyerhetsz, mert a hetesek a megszerzett tudást mutatják, amellyel nagy dolgokra lehetsz képes. A botok energiái képessé tesznek helyzeted uralására, és közömbösíthetik a főlap félelemre való hajlamát. A már sokszor emlegetett népmeséink által használt fogalom, a “hetedhét ország” az álmok világát, az asztrális síkot hozza eléd. Az álmok általában a kezdetet jelentik egy várható megvalósulás előtt.

Bármilyen nehézséged is támadjon, fifikás harccal megoldhatod a helyzetet. Légy lazább, ne görcsölj, ne védd pozícióidat mindenáron, tudd, hogy minden változás érted van és előre visz.