Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. április 30. – május 6., Főpapnő

Főpapnő II – (Keresztező lap a botok VI)

2018. április 30. – május 6.

A Főpapnő kevésbé használt jelentése a modern pszichológia és a spiritualitás elvont (nem populáris) bugyraiba vezet. Az anima (női oldal) fogalmát fedi le, amely mindkét nem sajátja, de különböző attitűddel. A férfiak rejtett animája szépen mutatja a  megközelíthetetlenséget és az elrejtést, mert mai “fejlett” világunkban a férfiasság sztereotípiája megköveteli ezeket. A nőknél az animával való működés természetes, náluk inkább a férfi oldallal (animus) akad probléma.

Mi várható a héten?

A bika 2. dekádjában a Vénusz mellett a Merkúr is megjelenik. A Főpapnő a Holddal és a Neptunusszal egészíti ki a bolygók kínálatát. Érzékeny (Hold), érzelmes (Vénusz), olykor homályos (Neptun) hétre számíts.

A keresztező botok 6-os energiáival mozgalmasabbá teszi napjaidat. Hatásokban nem lesz hiány, sőt a tobozmiriggyel való párhuzamosság (6. csakra) ráerősít a főlap által megjelenített “belelátó” képességedre. A Főpapnő mindenképpen segítségedre lesz a helyes irány megtalálásában. Megérzéseid lesznek még akkor is, ha eddig másként gondoltad.

A bika jegye kötheti a Főpapnőt, de az anyagi világban való eligazodásodat nem zavarja meg. Hozhat már előre elgondolt megvalósulást, és álmaid szintén materializálódhatnak a fizikai síkon.

A botok 6-os lovasa a jövőbe tart, vagyis terveid valósággá válnak erős hited és megfelelő tudásod által. Érdemes üzleti ügyekkel foglalkoznod, mert szilárd alap (bika) áll rendelkezésedre. A keresztező segítségével sikeres megoldások, akár “győztes csaták” várhatók. Munkával kapcsolatos problémáid valószínűleg megoldódnak, hisz már elég sokat és kitartóan tettél érte.

A Főpapnő változatlan központodról, az önvalódról is mesél. Itt az alkalom, hogy megérezd belülről azt a fuvallatot, amely tiszta valóságodat hozza eléd. Segít élvezni kapcsolataid összes formáját, így az egyedüllétet is. Megérzéseivel rávilágít a helyes útra, ősi bölcsessége erővé válik benned!