Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. április 9-15., érmék ásza

Érmék ásza – (Keresztező lap az érmék VI)

2018. április 9-15.

A jó-rossz duális értelmezéséről nem lehet eleget beszélni. Teljesen mást gondolunk róluk, kondicionáltságunk gátolja a tisztánlátást. Csak annyit kéne tudatosítani, hogy amit rossznak hívsz, igazán nem más mint esszencia, energia. Erőt ad a változtatáshoz, kiigazításhoz, az új befogadásához. A jónak nincs üzemanyaga a továbblépéshez, haladáshoz, hisz nem akarsz semmit, mert minden úgy jó, ahogy van. Ha figyelsz, akkor felismered azt a helyzetet (rossz), amely változtatást kíván. Sajnos a jó hajlamosít arra, hogy ne tegyél semmit, punnyadj, ücsörögj. 

Mi várható a héten?

A hét első napján leköszön a 2. dekád Nap ura, és egész héten a Jupiter színezi napjaidat a Mars regnálása mellett. Az érmék ásza asztrológiai megfeleltetése a bika jellegű Vénusz, az érmék 6-osé a Jupiter. A szereplők tehát Mars, Jupiter, Vénusz, de most a keresztező hatása a Jupiter analógiája kapcsán nagyobb lesz. Az aktuális tranzitoktól, a retrográd bolygóktól stb. mindig eltekintünk, mert nem horoszkópot, hanem tarot elemzünk. Az égboltnak csak tendenciáit vesszük figyelembe az érmék ászához igazítva.

Számmisztika szerint az 1-es készletéhez tartozik a tiszta, egységes hatás, amely képessé tehet téged anyagi (érmék) teremtésre. Nyerhetsz pénzt, akár örökölhetsz, vásárolhatsz értékeket, ingatlant. Lerakhatod egy építkezés alapjait, vállalkozhatsz, befektethetsz. Ezeket mind ígérhetik a Jupiter tulajdonságai (tágulás, sokszorozás) és a 6-os számmisztikája a hat-ások által. Sikerülhet 5-ről 6-ra jutnod.

Az érmék ásza újrakezdést ígér, még akkor is, ha nem látsz erre pillanatnyilag esélyt. Sikeres változásokat mutat, jelen helyzetben az ehhez szükséged energiákat a kos Mars ura biztosítja számodra. Felhívja a figyelmedet arra, hogy ne vállald túl magad, de vedd észre az újat, ha kell, tanulj. Az is elképzelhető, hogy költözöl vagy munkahelyet váltasz, amely örömmel tölt el.

Az érmék 6-os mutatja segítőkészségedet, szívesen adsz, de figyelned kell az egyensúlyra. A túlzott jupiteri jelenlét most hajlamosíthat a határok átlépésére, az erődön felül adásra. Természetesen szívből kell adnod, ha viszonzást várva cselekszel, minden igyekezeted értéktelenné válik, felesleges teher lesz belőle. A 6-os kedvező hatásai munkahelyeden szintén megnyilvánulnak, figyelnek rád, meghallgatnak és támogatnak.

Szerencse érhet, de csak akkor, ha teszel érte. Tudnod kell, a váratlan szerencse megpróbál, összetör, többnyire karmát hoz. Boldog, kreatív időszakra számíts kapcsolatodban. Ha egyedül élsz, váratlanul igény ébredhet benned egy új kapcsolat kialakítására, amelyhez most az álmodott alany is megjelenhet. Számíts hirtelen felismerésekre, gyümölcsöző, előremutató együttműködésre.