Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. augusztus 27. – szeptember 2., érmék 3

Érmék III (Keresztező lap a botok X)

2018. augusztus 28. – szeptember 2.

Az asztrológusnak, kártyavetőnek nem dolga a jövő firtatása! Tendenciákat, helyzeteket, érzelmeket, gondolatiságot, terveket lát, és fejlettségétől függően jól-rosszul foglalja össze mindezeket a hozzá fordulónak. A “Mi várható?” kérdésre lehet válaszokat adni, látszanak az irányok, de konkrétumokat mondani nem tanácsos. Nincs jogosítványunk senki életéhez, a segítségnyújtáshoz, erősítéshez pedig más képességek szükségeltetnek. A mindenáron belelátás súlyos karma mindkét félnek. Hagyjuk meg a legfelsőbb intelligenciának a “rendezés” misztériumát!

Mi várható a héten?

A földi energiák illenek a szűz jegyhez, az érmék 3-as alkotóereje és a Merkúr uralma az itt és most anyagi síkon megvalósuló alkotóerődet szimbolizálja. Persze ne várd el a tartósságot, mert mindig tovább kell haladnod!

Szinte a teljes hét a szűz első dekádjában telik erős Merkúr dominanciával. A második dekád Szaturnusza hétvégére felerősödik, és ez belső feszültséget okozhat. A főlap a Jupiter, a Mars és a Szaturnusz energiáit is belopja a hét eseményeibe. Várhatók vizsgahelyzetek (Mars, Jupiter), a régi tapasztalatok felhasználása és vizsgálata (Szaturnusz), illetve spirituális fejlődés annak, aki fogékony rá (Jupiter, Szaturnusz).

A 3-as numerológiai jelentése főleg a fizikai síkon jól érezhető eseményekre, új tapasztalatokra, valós eredményekre hívja fel a figyelmet. Képessé válunk olyan hibák kijavítására, amelyekre eddig nem voltunk készek. A botok 10-es keresztezése szintén a valami kellemetlentől való megszabadulás lehetőségét mutatja. A tízes számmisztikája a lezárás és teremtés képességét adja a kezedbe, sőt a főlap hármasa is jelenthet teremtést.

A botok 10-es Szaturnusz megfeleltetése gondjaidat nagyítja fel, de tudatos hozzáállással és a főlap segítségével most megoldhatod ezeket. Vigyázz, hogy ténykedésedben ne a lap egyik árnyoldala, az önzés vezessen! Az is benne van a levegőben, hogy olyan felelősséget vállaltál, amihez igazából semmi közöd. A botok tüzes energiái megpiszkálhatják a főlap biztonságát, amely komfortérzetedet csökkentheti.

Lépj mindig előre! A lapon látható három alak arra szólít fel, hogy ne legyél magánzó, mert együtt mindig könnyebb és élvezetesebb az úton járni. Az adás-kapás kérdésköre is jól látszik a kártyán, a kettő között mindig törekedj egyensúlyra!