Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. december 31. – 2019 január 6., kelyhek 9

Kelyhek IX – (keresztező lap a Kardok III)

2018. december 31. – 2019. január 6.

A felelősség kérdéskörét nem tudod elkerülni az emberekkel való foglalkozásnál. Lehetsz orvos, pedagógus, pszichológus, asztrológus vagy akár kártyavető, minden szavadnak hatása van. Tőled függ építesz-e vagy személyiséget rombolsz. A tudományosan nem bizonyítható energiáknál (asztrológus, kártyavető) esetleg intuíciónál a közlés nem lehet racionális, de mindenképpen építőleg kell hatnod a hozzád fordulóra. Senkit nem húzhatsz le, a reményt sem veheted el. Természetesen az általad vélt, “látott”, valamiképp érzékelt valóságot fordítod át a másik “nyelvére”. Szóval nagy a felelősséged, mert meghatározod egy ember jövőbe vetett hitét, de bizalmát félelemmé is alakíthatod. Tudd, hogy nem szerepelned, hanem segítened kell!

Mi várható a héten?

Az első nap kivételével a 2. dekád Vénusz uralmát élvezhetjük. Szilveszter napja érzelmi visszatekintésnek is beillik, amelyet jól jelképez a kelyhek 9-es alakja, aki belső útján mérleget von az elmúlt évről. Mindkét kimenetel benne van a lap jelentésében. Ha hibát észlelsz, megpróbálod töltését átalakítani (talán a jövőben jóvá tenni), ha örülsz, akkor hálát adsz, és beépíted tudatodba a kívánatos viselkedésmintát. A 9-es szám jelentése többnyire jóval kecsegtet, de a keresztező kardok 3-as érzelmi nehézségekről árulkodik.

A kardok 3-as jelezheti azt, hogy ideje lenne véget vetni egy nem jól alakuló kapcsolatnak, de nincs kizárva, hogy valaki becsap téged. Egy biztos, felnyitja a szemedet, és mentális erőt biztosít neked a megoldáshoz. A kardok sorozat levegőssége segít a tisztánlátásban, sőt sokszor ad kiváló ötleteket negatív helyzetek megoldására. A 3-as szám jelentéstartalma az aktivitás, de idetartozik a remény is. Egy új évet illő tiszta lappal indítani.

Ha a Szaturnusznak köszönhetően belső utadon vizsgálódsz, eljutsz a szívedig, amely most kizárólagosságot kér tőled.

Ne terveiddel, gyarapodásoddal, munkáddal foglalkozz, hozd helyre elhanyagolt érzelmeidet, építsd kapcsolatodat, vagy keresd tovább párodat.

A kelyhek 9-es megfeleltetése a bikában álló Hold, amely beszélhet érzelmi biztonságról, de figyelmeztethet szélsőségekre, túlzásokra. Ha még egyedül vagy, akkor változtass párkeresési stratégiádon, hisz az eddigiek nem jöttek be. Dobd félre az ideálokat, valódi embereket keressél!

A lap jelentéstartalmához tartozik a túlzás, amely okozhat érzelmi csömört, érzéki túlcsordultságot. Használd a keresztező lap Mars energiáit, és húzd ki magad szorongatott helyzetedből. Sikerülni fog, hisz a vertikális szellemi tagozódás kezdő száma a 3-as (kardok 3), amely a 6-oson keresztül elvezet az igazi önbizalmat teremtő 9-eshez (kelyhek 9).