Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. február 12-18., Nap

Nap XIX – (Keresztező lap a kelyhek IV)

2018. február 12-18.

A vízöntő időszak Szaturnusz ura félelmeket gerjeszthet benned, amit sajnos sokan előszeretettel lovagolnak meg. A félelmek kiválóan alkalmasak célod elvétésére és hibák halmozására. A sors mást jelent az eddig beléd sulykoltaknál. Azt az utat kell járnod, amelyik a tied, ne másokéra lépj, mert ott csak megfeleléskényszer és elvárások sokasága vár. A közös utat is felejtsd el, mert a spiritualitás nem sablonok rendszere. Ha sikerrel jársz és megtalálod utadat, akkor fejlődésed sem maradhat el.

Mi várható a héten?

A vízöntő 3. dekádjában Szaturnusz, Uránusz, Vénusz hatásokkal kell számolnod. A lapok a Nap 5-ös házas analógiáját és a Mars rák színezetét (bizonytalanság, kételkedés) mutatják. Terveidre, életfeladataidra ráláthatsz a Nap nagyarkánumának köszönhetően. A keresztező érzelmi hangulata ronthat a hatásfokon, hisz befolyásolja a mérleg Vénusz tiszta emócióit.

A Nap 10-es számmisztikája teremtésed őszinte szándékait mutatja, és alkotóerőt, életörömöt biztosít neked a hétre. A tüzes Nap oroszlán jellegével (5-ös ház) bizalmadat, önismeretedet éleszti fel, amely képes egy magasabb szintre emelni téged.

A keresztező 4-ese változást hoz érzelmeid szintjén. A kelyhek 4-es negatív oldalát nem taglalom, mert nem visz előre, és a Nap ereje amúgy is képes eloszlatni az árnyoldali megfeleltetést. Egy vetésben általában akkor jön elő, amikor dolgunk van szívbéli elkötelezettségekkel, többnyire azok megoldásával. Ez legtöbbször tudatos átalakítása a szaturnuszi feladatoknak, amelyet a Nap főlapja átvilágító képességével szintén támogat.

A két lap tűz és víz analógiája ellentétes, de szerencsére a keresztező kisarkánumok gyengék, árnyalni ugyan képesek, de nagy dolgokat nem befolyásolhatnak. A kelyhek 4-es átvonuló, rövid rosszkedvet generálhat benned, de a Nap, mint magas sorszámú, “megérkezés szintű” tarot lap nem ad sok esély ezeknek az érzelmeknek.

Mégis érdemes szívedre figyelned, mert a mélyben nem igazán vagy elégedett személyes kapcsolataiddal, és valószínűleg nem úszol meg egy jövőbeni változtatást. Az is előfordulhat, hogy eddig nem láttál tisztán, és sokkal többet ér partnered a gondoltnál. A héten a Nap megoldást kínálhat egy célzatos, mindent feltáró beszélgetésben, amelyben remény kínálkozik egy közös jövő újraépítésére.

A főlap felhívja a figyelmedet arra, hogy tanulás, gyakorlás nélkül továbbra sincs haladás, igenis mindent meg kell tenned képességeid fejlesztéséért. Új lehetőségeket is mutathat, de én arra biztatlak, inkább az uralkodó Szaturnusz által eléd hozott sorsfeladataiddal foglalkozz! Ennek megtalálása tőled függ, megfelelő ráhangolódással és a Nap segítségével most nagy esélyt kapsz rá.