Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. február 19-25., kelyhek 10

Kelyhek X – (Keresztező lap az Akasztott ember)

2018. február 19-25.

A félelmek lehúznak, így nem tudod a szeretet művészetét gyakorolni. Általában meg nem értés van a háttérben, de lehetnek gyermekkori, érzelmi sérülések is. Félni sok mindentől lehet, például az Akasztott ember nagyarkánumától, persze teljesen felesleges, mert a lap utat nyit, rávilágít problémákra, szimbólumrendszerével segít a megoldásban. Ha megtalálod a kulcsot, küszöbőröd félreáll és továbbenged.

Mi várható a héten?

Szerdától a halak uralkodó bolygói a Jupiter és a Neptunusz dominálják napjaidat. A jézusi jegyhatás már egész héten észlelhető, de az első két napot még a vízöntő társaságában töltheted.

 Számmisztika szerint az 1-es és a 3-as jelentéstartalmai, a tiszta, önös érdek nélküli teremtőerő és a felsőbb erők duális, már hasított minősége (női, férfi) kerülnek reflektorfénybe. Mondhatjuk úgy, hogy teremtésed nem nélkülözi a morált és eszköztáradat a kedvező hatás elérésére megválaszthatod (lehetsz szelíd vagy agresszív, alárendelve magad egy közös, magasztos cél elérésének).

A kelyhek 10-es jupiteri védelmét egész héten élvezheted, de ugyanakkor keresheted az Akasztott ember 12-es házas elakadásának okát, amely szintén jupiteri minőség, valamint áldozatát. Az Akasztott embernél az Orion is bejöhet a képbe, mint hasítottságunk elindítója (fél-ség, feleződés nőre és férfire).

A kelyhek 10-es szeretetet jelképez, ahol az örömteli, együtt töltött időnek sokkal nagyobb szerepet szentelsz mint a vágynak. Ez a lap felbukkan kezdődő párkapcsolatnál vagy a már meglévőnél, ha szorosabbá szeretnéd tenni. Az elfogadás a lényeg, szeresd párod olyannak, amilyen (ez is duális, mert valaki ilyen vagy olyan).

A hét elején a Szaturnusz megkérdezi, ki tudsz-e tartani meglévő párod mellett? Szükséged lesz a pontos válaszra, ehhez a keresztező biztosít segítséget és időt. Az Akasztott ember csak akkor jelenik meg egy vetésben, ha válaszúthoz érkeztél. A témát jelen esetben a főlap adja, amely környezeted fontos, pozitív szereplőit hozza eléd. Mivel a főlap igen kedvező hatásokat generál az “igen” válasz a megoldás. Csak arról van szó, hogy tévedés történt, porszem került a gépezetbe, amely rövid megállást okozott.

A hét kellemes érzéseket hoz, új barátságok születhetnek. Egy mély dilemma megoldása (Akasztott ember), akár házassági szándékod (kelyhek 10) közlése is lehet. Munkahelyeden a megfelelő emberek vesznek körül, a boldogság esélye már benned van, valamint a környezetedre is rávetül. Az egyértelműen pozitív jelentésű főlap most nem hagyja a Neptunuszt ködösíteni, és az Akasztott árnyoldalának sem enged teret.