Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. február 26. – március 4., Szeretők

Szeretők VI – (Keresztező lap a botok IX)

2018. február 26. – március 4.

A lapok árnyoldalával, negatív tartalmaival a főlapnál foglalkozok, ott is keveset, mert hiszek abban, hogy csak feladataink vannak. Mindenből kötelességünk a legjobbat kihozni még akkor is, ha nehezített terepen járunk. Egy asztrológiai helyzet hajlamosít, nem kényszerít, a főiskolán ezt kellett először megtanulnunk. Felelősséged örök, nem hárítható másra, égboltra. tart lapra.

Mi várható a héten?

A hét égboltja a halak első dekádjában a Jupitert és a Neptunuszt ülteti trónra. A hétvégén a 2. dekád Holdja tesz érzékennyé, nehéz élethelyzetben kiszámíthatatlanná.

A 6-os mennyei számmisztikájába szintén beletartozik a döntés, amely a halak időszak neptunuszi hatásainál nem a legjobb ajánlólevél. A hatásoknál a káprázatra figyelned kell, segítségedre lehet a keresztező 9-es rezgése és számmágiája.

A Szeretők alapminőségként döntési szituációkat és a szeretetet – sokszor szerelmet – hozza látószögedbe. Asztrológiai megfeleltetése a Vénusz, aki a választásaidnál befolyásolhat vágyaid, érzelmeid, elfogultságod által. A lap minden esetben kapcsolódásaidat, a köréd rendeződött emberekkel való viszonyodat helyezi nagyító alá.

A botok 9-es megjelenése megkérdezi tőled bírod-e még? Valamit régóta szeretnél, és már sok energiát, munkát fecséreltél az elérésére, megszerzésére. A botok tüze többnyire eléri, amit szeretne, mert kitartást is kapsz hozzá. Itt most szerencsére a 9-es teremtő ereje sokat segít neked. Jelzi, közel a siker, ne add fel! Negatív tartalmát, a múlttól való félelmet a Szeretők árnyékában nem érezheted.

A Szeretők nagyarkánuma képessé tesz téged arra, hogy a szívcsakrát döntési helyzetekben is használd, ne hagyatkozz állandóan az érdekvezérelt egódra. A választási lehetőségeket a minimumra segít csökkenteni, így megszabadulsz végre a rossz következményektől való félelmeidtől.

Árnyoldala csak a sablonokban élőknél jelentkezhet, akik előbbre helyezik a társadalmi elvárásokat és skatulyákat önvalójuk érvényesítésénél.

A hét sok örömteli tapasztalatot hoz, csak vedd észre! Tudod, a Jupiter a jóból is sokat ad.