Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. február 5-11., Remete

Remete IX – (Keresztező lap a Főpap V)

2018. február 5-11.

Tényleg változik minden, és már eleget riogattak minket sok mindennel, még a világ végével is. Nem hinném, hogy univerzumunk végét jelentené bármilyen kataklizma. Eddig is voltak, ezután is lesznek, mégis haladunk tovább. Nehéz kibogozni a valóságot, már mindent belepett “a por”, és a politika sem enged tisztán látni. Amit tehetsz, az a tanulás, a megértés, a kutatás és nem utolsó sorban mindezek gyakorlása, beillesztése a mindennapjaidba.

Mi várható a héten?

A vízöntő 2. dekádjában (ikrek) a Szaturnusz, Uránusz mellé a Merkúr társul, és a hét végén megérkezik a Vénusz is, mint a 3. dekád (mérleg) ura.

A Remete gondolatisága igazán az Uránuszra és a Merkúrra támaszkodik. Te is jó eséllyel rájöhetsz, min kéne változtatnod, hová tedd a hangsúlyt sok feladatod közepette. Nehéz megtalálnod a helyes irányt, mert a Szaturnusz folyamatosan visszakérdez, sokszor elvonva figyelmedet az éppen aktuálisnak “hitt” feladataidtól. Az Uránusz feszítését ugyanúgy érzed, de a Szaturnusz visszafog, nem enged, amely az “egy helyben topogás” érzetét keltheti benned.

A Remete asztrológiai megfeleltetése – Szaturnusz a vízöntőben – teljes egyezést mutat az égbolttal. Égi nagyarkánum lévén a 9-es számmisztikája inkább Isteni teremtés. Ezt erősíti a Főpap Nappal való megfeleltetése, amely segít neked tisztán látni ebben a többnyire befelé forduló időszakban.

A keresztező Főpap 5-ös számmisztikája középpontúságodat erősíti, megkeresi a rejtett lényeget. A Remetét is gyorsítja, így bonyolítás helyett, hamarabb megtalálhatod a megoldást igazán fontos kérdéseidre.

A Főpap megtanít hinni úgy, hogy megtartja lelkiismereted. A héten egyik nagyarkánum árnyoldalával sem kell számolnod, bár a keresztező lap elfogulttá tehet önmagaddal szemben.

Számíthatsz bölcsességedre, olyannak látod helyzetedet, környezetedet, dolgaidat, amilyenek valójában. A két lap együtt gyerekkori élményeidet és azok újraértelmezését hozhatja előtérbe. A lámpást tartó alak magába mélyed, analizál, tanul, hogy magányos belső útjáról megerősödve léphessen vissza a világi forgatagba. Számíts új tapasztalatokra, felismerésekre, amelyekkel már megszerezhető az eddig elmaradt jutalom. A hét végére megérkező Vénusz sikerrel juttathat téged egy érett, szeretetteljes kapcsolathoz.