Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2018. január 1-7., Diadalszekér

Diadalszekér VII – (Keresztező lap a botok VII)

2018. január 1-7.

Az emberek kapkodnak, te is lót-futsz, ajándékozol, közölnek veled jót-rosszat, ha kell, ha nem. Úgy hiszed ez az élet (az élet fogalmának tisztázása sem lenne mellékes), mindig aktívan, lendülettel, komolyan. Pedig csak annyit kéne tenni, amennyit elbírsz, és azt is kedvvel, betartva egy előre megtervezett fontossági sorrendet. Fogalmad sincs, kinek mit vegyél, ha mégis sikerül, akkor bőven meghaladja kereteidet. Utána láthatod a valódi “örömöt” egy kedves “köszönöm fintorral”, akár egy sikerültebb színészi teljesítménnyel. A lótás-futásnak nagy az energiafogyasztása, értelme meg szinte semmi. Az állandó hablatyolás mindenkit lehúz, de elsősorban téged, mert te jártatod a szádat. A hallgatónak legalább meglehet az oda nem figyelés szabadsága, de a “drága ideje” így is elvész. A komolyság helyett pedig áldásosabb lenne a kiegyensúlyozottság, egy állandósult mosoly kíséretével.

Mi várható a héten?

Az év első hetét a bak második dekádjának Vénusz ura színezi át, így a Szaturnusz is kedvesebb arcát mutatja. Mindkét lap a hetes számmisztikáját emeli ki. Főleg önmagad megtalálásával lesz dolgod, mert elérkeztél a határhoz, ahol különbséget kell tenned, az itt és most érzete, valamint az “odaát” (a szám égi minősége) áthallása között. A 7-es felsőbb “angyali” minősége tiszta szándékaidat hangsúlyozza.

 A Diadalszekér, mint irányított jármű felteszi neked a kérdést: vajon életed sorsa a kezedben van vagy már átengedted másnak a gyeplőt? A lap kossal való asztrológiai megfeleltetése lendületet, erős akaratot ad neked, de Napunkkal hasonlatos tisztasága még a tisztánlátást is megelőlegezi. Árnyoldala mutathatja megérkezésed egy számodra ismeretlen területre, ahol felmerül a tanulás vagy az újragondolás szükségessége.

A botok 7-es megfeleltetése a Mars – Szaturnusz együttállása, amely egyezőséget mutat a főlappal és az tranzit égbolttal (jelenlegi állapot). Ha a keresztező szembe megy a Diadalszekérrel, akkor számíthatsz irigyekre, akik szép lassan ellenféllé nőhetik ki magukat. Ha együtt haladnak -és ez a valószínűbb-, jó eséllyel várhatsz a sikerre, egy megnyert harc nyújtotta szellemi gazdagodásra. Sokszor egyedül vívott harcot feltételez, de ez normális, mert csak te tudod 100 %-ban képviselni (ön)magad.

A héten lehetnek változások! Ezek az átalakulások győztesnek mutatnak téged, olyannak aki megérett, sőt méltó az új befogadására. Végre rájöttél arra, hogy küzdeni kell önmagadért, mert senki más nem teszi meg helyetted.

A héten átalakulhatsz újra cserélve eddigi betokosodott gondolataidat, így félelem nélkül kezdheted az évet!